JEG TAR IMOT UTFORDRINGER

 • Publisert: 17.11.2017, 21:20
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • //REKLAME 

  Hei dere! Nå er det fredag, igjen. Jeg har ikke hatt ukens spørsmål på en stund, men jeg tenkte å gjøre noe litt annerledes. Ukens spørsmål kommer på søndager og uken som gikk kommer på mandager. Jeg tenker det kommer til å funke litt bedre, så vi får teste det ut. Jeg har tenkt i hele dag på hva jeg skal legge ut, og endelig fant jeg det ut. Jeg er den personen som elsker å prøve nye ting, men gjør det veldig sjeldent. Men nå ber jeg dere om utfordringer som jeg skal gjøre, så får dere en oppdatering på søndag neste uke. Du kan skrive alt fra å gå på senteret alene, til å møte nye mennesker. Dette tror jeg blir veldig spennende og veldig gøy. Du kan komme med hvilken som helst utfordring, men jeg kan ikke love at jeg får gjort alle. Jeg skal prøve å få gjort i hvert fall 3 ting på en uke, eller mer. Så nå er det bare å spamme med mange utfordringer i kommentarfeltet. Dette innlegget ble kanskje ikke så veldig spennende, men men. I morgen skal jeg prøve å få blogget litt mer, og få til litt bedre innlegg. 

   

  Husk å hør på sangen 3 words av ExeBitz, Trykk HER for å høre den! Grunnen til at det står reklame øverst i innlegget, er fordi jeg får betalt for å promotere denne sangen. Selvom jeg får betalt for det, så synes jeg denne sangen er kjempefin, og verdt å høre på den<3

   

  Husk å kommentere utfordringer i kommentarfeltet<3

   

   

   

  Klem Andrea<3


  Instagram: Andreamarlen_- Snapchat: Andreamarleen- Mail: Andreamarleen@outlook.com


   

 • Publisert: 17.11.2017, 21:20
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 3 kommentarer
 • 3 WORDS

 • Publisert: 14.11.2017, 10:00
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • //REKLAME

  Hei hei dere og god morgen! Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg ikke blogget på 4 dager. Helt ærlig, så har det vært veldig digg å ikke tenke på bloggen. Grunnen til at jeg ikke har lagt ut noe, er rett og slett fordi jeg ikke har orket og at jeg ikke kommer på noe å legge ut. Eller, jeg har masse å legge ut, men det krever at jeg tar bilder, noe jeg ikke orker nå. Hver gang jeg har hatt en pause fra bloggen, så sier jeg alltid at nå skal jeg legge ut innlegg igjen, og det sier jeg nå også. Men det jeg også sier nå, er at det kan hende jeg ikke legger ut noe hver dag. Jeg sliter nok med psyken og diabetesen min, så det å legge ut innlegg hver eneste dag, kan bli en liten utfordring nå. Jeg skal selvfølgelig prøve å legge ut noe hver dag, men orker jeg ikke så orker jeg ikke, og det håper jeg dere forstår! Jeg er foresten fortsatt syk, noe som er sykt irriterende! Føles jo ut som om at jeg aldri blir frisk jo! Nå har jeg vært syk i 2-3 uker, og jeg er rett og slett lei. Jeg skal ikke fortsette å klage mer nå, haha. Men over til noe annet. Jeg driver og planlegger julekalenderen som jeg skal ha her på bloggen, og jeg tror det blir jævlig bra! Hvis du ikke skjønner hva jeg snakker om, så kan du trykke HER, sånn at du kan lese innlegget. 

  Foresten, så må jeg bare tipse dere om en sang! Den heter 3 words og er laget av ExeBitz. Grunnen til at jeg har markert dette innlegget som reklame, er rett og slett fordi jeg har blitt betalt for å reklamere for sangen. I starten var jeg litt skeptisk, siden jeg vil jo ikke reklamere for noe jeg ikke liker. Jeg hørte på sangen, og jeg elsker den! Den er så fin og avslappende. Den havnet rett i spillelista mi, og den er satt på repeat. Når jeg hadde hørt på den og likte den, så sa jeg ja til å reklamere for sangen. Så da vet dere det. Jeg vil bare være ærlig med dere, så det at jeg snakker om denne sangen får jeg betalt for, men meningen min om sangen er 100% min ærlige mening.

   

  Trykk HER for å høre på sangen! 

   

  Gjerne kommenter hva du synes om sangen<3

   

  Klem Andrea<3


  Instagram: Andreamarlen_-Snapchat: Andreamarleen- Mail: Andreamarleen@outlook.com


  #reklame #3words #spotify "hverdag  

 • Publisert: 14.11.2017, 10:00
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 1 kommentarer
 • 5 SANGER JEG HAR PÅ REPEAT

 • Publisert: 10.11.2017, 11:00
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere og god morgen! I dag er det faktisk fredag igjen. Jeg synes denne uka har gått sykt fort, og jeg har ikke fått så mye ut av denne uka. Vi får håpe helgen blir bedre.  Jeg skal prøve å få tatt litt bilder litt senere i dag, siden nå har jeg dratt det ut sykt lenge. Nå skal jeg i hvert fall vise dere mine favoritt sanger for øyeblikket,og jeg virkelig elsker disse sangene<3

  Du finner alle sangene i spillelisten min<3 Trykk HER

  Vi er perfekt men verden er ikke det// Astrid S

  Miss you// Clean Bandit (feat. Julia Michaels)

  Meant to be// Bebe Rexha (feat. Florida Georgia Line)

   

  Bad bitch// Bebe Rexha (feat. Ty Dolla $ign)

  Anywhere// Rita Ora

   

  Husk å kommentere spørsmål til ukens spørsmål<3


   

  Instagram: Andreamarlen_- Snapchat: Andreamarleen - Mail: andreamarleen@outlook.com


  #sanger #spotify #tips #topp5  

 • Publisert: 10.11.2017, 11:00
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 5 kommentarer
 • JEG TRENGER HJELP

 • Publisert: 09.11.2017, 21:44
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere! Dette innlegget kommer litt sent, med bedre sent enn aldri. Jeg har prøvd å skrive et ordentlig innlegg nå i 3 timer, men jeg klarer det ikke. Jeg klarer rett og slett ikke å finne på noe å skrive om. Jeg var jo så kreativ for noen uker siden, og det kom en del innlegg som jeg synes var bra. Nå så er jeg rett og slett stuck. Jeg klarer ikke å komme på et eneste bra innlegg, og i tillegg så har jeg enda ikke fått tatt bilder, uff. Skal prøve å få tatt bilder i helgen, og denne gangen mener jeg det! Jeg har sagt i flere uker nå at jeg skal få tatt bilder, men jeg klarer ikke å få tid eller energi til å gjøre det.

  Så siden jeg har en periode nå der jeg ikke er kreativ i det hele tatt når det kommer til å skrive bra blogginnlegg, så trenger jeg hjelp. Jeg hadde satt stor pris på om dere som leser dette kunne lagt igjen en kommentar om hva dere vil lese om og hva slags type innlegg dere synes er interessante. Jeg vil også gjerne ha ærlige tilbakemeldinger på hvordan bloggen min er, så gjerne kommenter hva dere liker eller hva jeg kunne gjort bedre<3

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Setter utrolig stor pris på om dere orker å ta dere et minutt for å skrive hva slags innlegg dere vil lese, hva dere synes om bloggen min og hva jeg kunne gjort bedre! 

   

  Kommenter spørsmål til ukens spørsmål<3

   

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 09.11.2017, 21:44
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 8 kommentarer
 • NÅ ER DET NOK

 • Publisert: 02.11.2017, 19:58
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere, og god kveld<3 I dag så har jeg faktisk ryddet rommet mitt. Jeg vet jeg sa jeg skulle gjøre det i går, men jeg orket ikke. Uff, jeg er så lat! Jeg er ikke helt ferdig med ryddingen, men nå er det nok for i dag. Jeg mangler å se over skuffene mine og vaske gulvet. Når det er gjort, så er alt gjort! Dere aner ikke hvor rotete rommet mitt har vært de siste 2 ukene. Jeg blir rett og slett flau over hvor rotete jeg kan være, haha. Foresten så fikk jeg ikke pakka mi fra makeupmekka i dag heller:( Jaja, kanskje den kommer i morgen. Over til noe annet. Jeg er så sykt glad for all den positive responsen på de siste innleggene mine. Jeg ser selv at bloggen min har vokst på bare noen få uker og dager. Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for dere leserne mine. Jeg vet jeg ikke har så sykt mange lesere, men jeg bryr meg ikke om antall lesere. Jeg synes dette er en god start, med tanke på at jeg startet å blogge for litt over en måned siden. Og ikke minst, jeg har aktive lesere. Jeg vet om flere bloggere som har flere hundre lesere, men nesten ikke får kommentarer. Jeg er ganske så heldig, siden jeg har så aktive og gode lesere<3 Jeg setter pris på hver eneste kommentar, og leser absolutt alle! 

  Jeg vil bare få takke leserne mine, dere er fantastiske!<3 Jeg setter pris på hver eneste leser, så jeg føler det minste jeg kan gjøre er å si takk. Så tuuusen takk for at dere leser bloggen min!<3 

  Foresten så vil jeg høre hva dere liker å lese! Så kommenter hva slags type innlegg dere vil se mere av på bloggen!

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 02.11.2017, 19:58
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 2 kommentarer
 • HERREGUD FOR EN BITCH DU ER

 • Publisert: 01.11.2017, 23:48
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Jeg blir så lei når folk mener at blogging er så enkelt. Det er ikke det. Jeg må faktisk være kreativ 1-3 ganger om dagen 365 dager i året, noe som virkelig ikke er enkelt.Noen ganger så skriver jeg kjempebra innlegg, noen ganger blir det et kjedelig innlegg siden jeg ikke finner på noe kreativt. Jeg har tatt opp flere ganger at blogging ikke er enkelt, men fortsatt får jeg kommentarer på det. kommentarer som "det er jo bare å skrive et innlegg" "blogging er kjempe enkelt" "slutt å klag på at blogging er så vanskelig. hvorfor slutter du ikke bare da?" og "blogg er ikke en jobb. det er bare å skrive og ta noen bilder". Det er faktisk mye mer enn det. Blogging er kjempe vanskelig, og det er veldig tidskrevende. Dette har jeg sagt flere ganger, men jeg får ofte de samme kommentarene uansett hvor mange ganger jeg sier at blogging ikke er enkelt. Noe jeg foresten må le av er av noen kommentarer jeg fikk på et innlegg for noen dager siden. Jeg fikk først en kommentar der det sto "Jeg elsker bloggen din! Den er bra og du er forbildet mitt" noen minutter senere får jeg en kommentarer der det står " herregud for en bitch du er. du later som at du er så kul og moden og tror at alle elsker deg, når egentlig alle hater deg" det jeg måtte le av, var at det var samme person som skrev dette! Det var samme ip-adresse, men forskjellige navn. Den personen dret seg ut rett og slett. Jeg valgt å ikke publisere kommentarene, siden det bare var tåpelig. 

  Over til noe annet. Det var noen som misforsto det forrige innlegget mitt, noe jeg forstår godt, siden jeg ordla meg kanskje litt feil.  Så unnskyld til dere som kanskje følte dere litt truffet pga det forrige innlegget, siden det var virkelig ikke meningen. Jeg har nå redigert den delen folk flest reagerte på, så jeg får håpe det ble bedre nå;)

  Foresten så skal jeg ikke på skolen igjen før tirsdag. Legen sa jeg skulle hvile noen dager, så vi fikk til en avtale med læreren min. Jeg gleder meg skikkelig til det blir helg, siden da skal jeg slappe av og prøve å bli bedre til tirsdag.

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes! Trykk HER for å komme til siden deres!

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 01.11.2017, 23:48
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 8 kommentarer
 • JUL I OKTOBER

 • Publisert: 26.10.2017, 00:25
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere! Nå er jeg hjemme igjen hos mamma, og jeg har egt ikke gjort så mye. Jeg føler meg ikke i form, og føler meg faktisk verre enn det jeg var i dag tidlig.Jeg gleder meg sykt til å legge meg, siden dette har vært en lang dag, og når jeg ikke er i form heller, så føltes dagen ut som om at den var enda lenger. Men før jeg legger meg, så må jeg få publisert dette innlegget.Her på Gjøvik så har det kommet snø, noe jeg føler er litt for tidlig. Vi er liksom i slutten av oktober, men men. Jeg har i hvert fall veldig julestemning! Jeg har hørt på julemusikk i nesten hele dag, haha. Jeg har en egen jule spilleliste på Spotify, og jeg hører på den hele tiden! Det er så koselig å høre på julemusikk, og jeg får en skikkelig jule følelse<3 I dag spiste jeg for første gang på lenge pepperkaker igjen! Det var utrolig godt<3 Og selvfølgelig så drakk jeg litt julebrus også, haha<3 

   

  Som dere kanskje har merket, så driver jeg å ordner bloggen, og prøver å få alt bedre. Kanskje du ser noe annerledes med dette innlegget også? Jeg skal begynne å ha tekst og bilder i midten av innlegget. Hvis du ikke skjønner hva jeg mener med det, så kan du se på hvordan de andre innleggene mine ser ut, og se forskjellen på de og dette. Jeg skal også prøve å ta dette med blogging litt mer seriøst, så jeg skal begynne å ta ordentlige bilder og ta bildene med kameraet mitt, poste 2-3 innlegg om dagen, ordne designet på bloggen og skrive bedre innlegg. Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan blogge om<3

   

   

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 26.10.2017, 00:25
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 3 kommentarer
 • PÅ MIN TELEFON

 • Publisert: 18.10.2017, 19:33
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så dere har kanskje fått med dere at en del bloggere har lagd innlegg der de viser hva de har på telefonen sin? Vel, jeg tenkte jeg kunne gjøre det samme! Jeg synes personlig at sånne innlegg er veldig interessante, så derfor lager jeg et også. Jeg skriver ikke dette innlegget for å herme etter de store bloggerne, men kun fordi jeg synes det er interessant å skrive og lese om sånne innlegg. Jeg tenkte at jeg ikke skal gå inn på alle appene i mappene jeg har, rett og slett fordi jeg har alt for mange apper, Hehe. Men hvis du lurer på hva jeg har i en av mappene, så kan du spørre i kommentarfeltet!<3

  Så bakgrunnen min ser sånn her ut, og jeg byttet faktisk til denne bakgrunnen i går. Jeg synes den er veldig fin, og jeg er den personen som endrer bakgrunnsbilde hele tiden! Kanskje jeg klarer å ha denne i en uke? Hahah.

  På den første siden, så har jeg de appene jeg bruker aller mest. Alle mappene mine er på den siste siden. En liten fun fact, er at jeg organiserte alt av apper og mapper i går og i tillegg byttet jeg bakgrunnsbilde. Nå er jeg endelig fornøyd med hvordan det ser ut, enn så lenge i hvert fall.

  SNAPCHAT, INSTAGRAM, VSCO, BLOGG:

  Dette må nok være de viktigste appene for meg. Jeg bruker Snapchat til å snakke med folk, Instagram til å legge ut bilder, vsco til å redigere bilder og blogg til å blogge, haha.

  FACEBOOK, MESSENGER, SPOTIFY:

  Dette er også noen av appene jeg bruker mest. Før så drev jeg nesten ikke på Facebook, men nå er jeg avhengig. Jeg legger sjeldent ut noe, men er alltid på Facebook og bare blar igjennom. Messenger bruker jeg til å kommunisere med familie og venner, og Spotify bruker jeg til å høre på musikk. Jeg er faktisk helt avhengig av musikk, Hehe.

  MITT TELENOR, TOTENSPAREBANK:

  Mitt Telenor bruker jeg til å holde styr på hvor mye data jeg bruker i måneden+ å fylle på data. TotenSparebank appen, bruker jeg for å sjekke hvor mye penger jeg har på bankkortet.

  NETFLIX, YOUTUBE:

  Jeg er avhengig av å se på serier, så Netflix er i bruk veldig ofte. Jeg må nok si at jeg er litt for avhengig, siden jeg bruker såpass mange timer i løpet av et døgn på å se på serier/filmer på Netflix. YouTube, vet alle hva er, så jeg behøver nok ikke å forklare den appen så mye.

  KARBO&INSULIN+, FLO

  Appen karbo&insulin er nok ikke de fleste kjent med, siden det er en app folk med diabetes mest bruker. Jeg bruker den til å finne ut hvor mye karbohydrater det er i maten jeg skal spise, for så å regne ut hvor mye insulin jeg skal sette. Appen Flo er det nok noen som har hørt om. Det er rett og slett en app for mensen. Du legger inn når du får det, symptomer osv. En veldig bra app, og jeg anbefaler den!

  FINN.NO, TV 2 SUMO, NRK TV, VIAFREE:

  Finn appen bruker jeg sjeldent til å legge ut noe eller kjøpe noe, men er ofte innom den. Jeg driver å kikker og ser om jeg finner noe jeg har lyst på, og det finner jeg. Men jeg kjøper aldri noe, hehe. TV 2 sumo bruker jeg faktisk kun for å se på Hotel Cæsar og skal vi danse. Litt sløsing av penger kanskje? NRK TV, bruker jeg faktisk bare for å se på side om side. Viafree bruker jeg sjeldent. Sist jeg bruke den var for å se på paradise hotel sesong 1. Det er utrolig kult at de har begynt å legge ut gamle sesonger va paradise hotel!

  MOMENT, BIG DAYS, SEVEN, ENDOMONDO:

  Moment bruker jeg til å finne ut hvor mye jeg er på telefonen i løpet av et døgn. Jeg driver på telefonen sykt mye, og det er rett og slett flaut hvor mange timer jeg bruker på den. Big days bruker jeg til nedtelling til feks bursdagen min eller noen andre sin bursdag. Seven og endomondo er begge treningsapper, som jeg bruker ganske sjeldent.

  SPILL:

  Jeg orker ikke å gå igjennom alle spillene jeg har, men jeg kan si de tre jeg bruker mest. Jeg bruker mest Stack, gjett bildet og dial.

  EKSTRA:

  Der har jeg nesten alt av apper som var på telefonen fra før av, så det er ikke så veldig spennende.

  DIVERSE:

  I denne mappen så kan jeg si alt jeg har, siden det er ikke så mye. Jeg har RuterReise, Nettbuss.no, Google Maps, Tusenfryd og eBillett.

  EDIT:

  Her har jeg masse redigerings apper, og jeg bruker faktisk nesten ingen av de. Men jeg bruker noen ganger Phonto og pixlr.

  Så jeg håper dere synes dette var interessant å lese, og kanskje til og med fikk noen tips til apper. Jeg synes det var veldig gøy å skrive dette innlegget, og brukte god tid på det. Slenger med et bilde av maten jeg spiste på olivia i sommer. Det var sykt godt!

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. Trykk HER for å komme direkte til siden deres.

  Kommenter spørsmål til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 18.10.2017, 19:33
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 3 kommentarer
 • HVA DRIVER JEG MED?

 • Publisert: 15.10.2017, 17:22
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så nå har Benedikte dratt hjem igjen, og vi har hatt det utrolig koselig! Vi var våkene til klokka var 04.30, noe vi kanskje ikke burde. Hva driver jeg med egentlig? Det er skole denne uka, og jeg snur jo døgnet helt! Jeg må virkelig skjerpe meg, siden døgnrytmen min er virkelig ikke bra lenger.

  I dag, så våknet jeg første gangen klokka 10, men sovnet igjen til klokka var 12.30, ups. Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg driver med. Døgnrytmen min er helt ødelagt! Uff.

  Ellers, så har jeg ikke gjort så mye i dag. Jeg har vært så sliten og trøtt, så har ikke orket å gjøre noe. Resten av dagen/kvelden så skal jeg egentlig bare rydde rommet mitt, vaske klær, dusje og slappe av.

  Husk å bruke rabattkoden "Andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

 • Publisert: 15.10.2017, 17:22
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 2 kommentarer
 • ENDELIG

 • Publisert: 14.10.2017, 20:08
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere! Så i dag, har mamma bursdag, og hun er ute med venner, så benedikte er hos meg. Vi har sett på film, spist godteri, bestilt pizza og rett og slett bare kost oss! Før benedikte kom, så sminket jeg meg, og tok litt bilder til Instagram:)

  ENDELIG har julebrusen kommet!! Åhh, det har jeg ventet på syyykt lenge! Benedikte og jeg var på Coop for å kjøpe litt godteri til i kveld, men de hadde ikke julebrus der, så Ds gikk vi på rema også. Og der hadde de det heldigvis! Det er jeg sykt glad for!

  Så bestilte vi pizza fra pizzabakeren, og den var sykt god! Resten av kvelden skal vi nok bare slappe av og kose oss med godteri og film!<3

  Unnskyld for dårlige bilder, men tok de med telefonen og redigerte dem ikke.

  - Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 14.10.2017, 20:08
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 0 kommentarer
 • GJENSYNSGLEDE

 • Publisert: 04.10.2017, 21:54
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så i dag sto jeg opp klokka 10.00, dusja og spiste frokost. Etter det dro jeg ned til byen for å møte venninna mi Caroline, som skal sove hos meg til fredag.

  Siden jeg har vært med hun i dag, så har jeg ikke hatt tid til å blogge. I morgen skal vi til Lillehammer:) Vi skal også ta nytt hull i øret:) Siden vi kom hjem, så så har vi bare hørt på musikk og skravlet.

  Unnskyld for dårlig innlegg, men føler for å ta en liten pause i dag siden jeg ikke har sett Caroline på to måneder. Blir bedre innlegg imorgen.

  - Hva skal du imorgen?

 • Publisert: 04.10.2017, 21:54
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 0 kommentarer
 • EN PRODUKTIV DAG

 • Publisert: 03.10.2017, 20:11
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så i dag har jeg hatt en veldig produktiv dag! Jeg sto opp, spiste, skrev blogginnlegg, ryddet klesskapet mitt, kastet gamle og for små klær, ryddet rommet, ryddet i sminka mi, dusja og spiste middag.

  Dager som denne, der jeg har mye energi er så gøy å ha! Jeg får gjort så utrolig mye som jeg egentlig ikke orker å gjøre. Jeg er rett og slett stolt over meg selv siden jeg har fått gjort så mye i dag.

  I morgen skal jeg møte venninna mi, også skal hun overnatte til fredag!<3 På Torsdag skal vi til Lillehammer. Det blir sykt gøy!

  Nå ser jeg på The kardashians. Det er utrolig gøy å se på!

  - Hva skal dere i helgen?<3

 • Publisert: 03.10.2017, 20:11
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 0 kommentarer
 • hits