NYTT DESIGN!

 • Publisert: 31.10.2017, 21:51
 • Kategori: BLOGG
 • Hei hei dere! Så nå er jeg hos pappa, og endelig fungerer nettet! Jeg er så sykt glad!! Vi hadde ikke internett før, men jeg fikk endelig pappa til å bestille. Dere aner ikke hvor sykt glad jeg ble! I dag så var jeg hos legen, siden jeg ikke er i form. Dette blir et kort innlegg, rett og slett fordi jeg er syk. Foresten så fant jeg en utrolig bra blogg, som legger ut gratis design. Jeg så på de, og alle var fine! Men det var et som jeg virkelig likte. Jeg bestemte meg veldig fort for å bytte design for å si det sånn. Jeg er faktisk sjukt fornøyd!

  Så bloggen heter Gratisdesignet.blogg.no (trykk HER) Jeg virkelig elsker designet, og kommer nok ikke til å bytte med det første. Over til noe helt annet. Jeg har slitt ekstremt med tørr hud de siste månedene, så i går så var jeg innom apoteket og fikk anbefalt en krem. Jeg kjøpte den, men var utrolig skeptisk. Uansett så skulle jeg prøve den. Jeg har nå brukt den 4 ganger, og jeg elsker den! Den er sånn helt seriøst verdt å kjøpe hvis man sliter med tørr hud. Jeg synes allerede den hjelper, og jeg er så glad for at den gjør det! 

  Så jeg har fått veldig mange spørsmål i det siste om hva slags musikk jeg hører på, så jeg tenkte å legge ut tre av spillelistene mine på Spotify som jeg pleier å høre på!

   

  Spillelister:

  1. What ever<3 (trykk HER)

  2. HøstHits (trykk HER)

  3.Christmas playlist (trykk HER)

   

   

   

  Klem Andrea<3

   

   
 • Publisert: 31.10.2017, 21:51
 • Kategori: BLOGG
 • 18 kommentarer
 • BLOGGEN ER SOM EN DAGBOK FOR MEG

 • Publisert: 29.10.2017, 23:50
 • Kategori: PERSONLIG
 • Helt ærlig, så vet jeg ikke meningen med dette innlegget. Jeg bare satte meg ned foran macen, og begynte å skrive. Jeg vet heller ikke hva jeg vil frem til, men det var bare noe som sa "nå må du skrive et innlegg".Som regel så skriver jeg best på kvelden/natta. Da kommer mange tanker, og jeg skriver mer åpent. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn. Kanskje jeg er så trøtt at jeg bare skriver noe? Det er bare noe med at det er mye enklere for meg å være åpen på natta. 

  Det å blogge, er rett og slett jævlig godt. Bloggen er en slags dagbok for meg. Forskjellen er at en dagbok er privat, og noe kun jeg kan lese, mens en blogg kan alle lese. Det er forskjellen. Helt ærlig, så er det veldig skremmende å tenke på. Jeg prøver å ikke tenke på at alle kan gå inn på bloggen min, og lese innleggene mine. Både de sterke og personlige innleggene, og de helt vanlige. Det er nok det at jeg ikke tenker på det, at jeg klarer å være så personlig og åpen. Jeg elsker å lese blogger som er personlige. Før jeg begynte å blogge, så klarte jeg ikke å skjønne at noen klarte å være så åpne om forskjellige ting. Jeg tenkte "jeg hadde aldri klart det". Etter jeg begynte å blogge, så skjønte jeg det. Det er så godt å kunne være åpen, og dele det man går å tenker på. Dele hva man synes er vanskelig med flere, og kanskje noen andre også føler det er vanskelig. Jeg elsker at bloggere klarer å legge personligheten deres i innleggene og bloggen sin, og det er det jeg prøver på. Jeg vil ikke være den bloggeren som kun skriver om sminke. Jeg vil ikke være den bloggeren som prøver å få livet sitt til å virke perfekt. Jeg vil ikke være den bloggeren som skjuler seg bak bloggen. Jeg vil være den bloggeren som tørr å være seg selv. Jeg vil være den bloggeren som er et godt forbilde. Jeg vil være den bloggeren som klarer å vise at livet ikke er perfekt, og at man også har dårlige dager. Jeg vil være meg.

  Jeg elsker å dele det jeg tenker på, og jeg angrer ikke et eneste sekund på innleggene jeg har skrevet. Jeg står for alt jeg har skrevet på bloggen, og kommer alltid til å gjøre det. Selvfølgelig er det vanskelig å være åpen om alt, men jeg vil vise at livet mitt ikke er perfekt. Jeg vil vise at man kan være seg selv, og ar man har både bra og dårlige dager. Jeg vil være et godt forbilde for leserne mine. Om det betyr at jeg må være såpass åpen om livet mitt sånn som jeg er, så får jeg bare gjøre det. Om det at jeg er åpen, kan hjelpe andre, så gjør jeg det. Det å kun hjelpe andre med å være personlig og skrive om de tingene man synes er vanskelige, er så godt. Om jeg kan hjelpe noen med angst til å ikke føle seg alene, så skriver jeg om angsten min. Om jeg kan hjelpe noen med diabetes, så skriver jeg om diabetesen min. Om jeg kan hjelpe noen med å være ærlig, så skal jeg være ærlig om absolutt alt!

  Men en ting som er viktig å huske, er at jeg skal blogge fordi jeg vil, og ikke fordi jeg må. Og nå, så vil jeg. Den dagen jeg føler at jeg må skrive et innlegg, for at leserne mine skal ha noe å lese, så kan jeg rett og slett slutte å blogge. Da er ikke bloggen noe jeg vil lenger. Da er bloggen noe jeg føler jeg må fortsette med fordi leserne mine vil det. Det blir helt feil. Jeg skal blogge for meg. Jeg skal blogge fordi jeg vil, og fordi det er noe jeg brenner for. Så den dagen bloggen kun er noe jeg føler jeg må fortsette med, så slutter jeg. For da er det rett og slett ikke noe jeg brenner for lenger. Da er det kun noe jeg føler meg presset til å fortsette med.

  Jeg håper det er lenge til jeg føler at bloggen er noe jeg føler meg presset til å fortsette med, men man vet jo aldri når det skjer. Det kan skje om en uke, et år eller 10 år. Ingen vet. Det jeg vet, er at her og nå, så vil jeg fortsette, og jeg håper jeg kommer til å føle det sånn i mange år til.

  Som jeg sa i starten av innlegget, så vet jeg ikke hva meningen med dette innlegget er, men det jeg vil fram til er at, jeg vil være et forbilde. Jeg vil være meg, og jeg vil være åpen og personlig på bloggen. Jeg vil kunne hjelpe andre med innleggene mine, og blogging er noe jeg brenner for. Jeg vil ikke være falsk og lyve om hvor perfekt livet mitt er, når livet mitt ikke er perfekt. 

  Selvom livet mitt ikke er perfekt, så elsker jeg alle menneskene jeg har i livet mitt, og kunne aldri klart meg uten de. Livet er ikke perfekt, men vi kan prøve å gjøre det beste ut av det, for å få et bra liv, siden vi har mest sannsynlig kun får et. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  slenger med et bilde fra Kroatia<3

   

   

  Klem Andrea<3

                                           

 • Publisert: 29.10.2017, 23:50
 • Kategori: PERSONLIG
 • 6 kommentarer
 • JEG FØLER MEG HELT JÆVLIG

 • Publisert: 29.10.2017, 18:00
 • Kategori: MAT
 • Hei hei dere! Så dagen i dag ble ikke helt som forventet. Jeg hadde tenkt å gå ut for å ta bilder, skrive innlegg og kanskje møte noen venner. Det ble ikke sånn for å si det sånn. Som jeg har sagt i de forrige innleggene, så er jeg syk. Nå har jeg blitt enda verre, og det er veldig godt å vite at vi skal på sykehuset i morgen. Jeg føler meg helt jævlig for å si det sånn. Jeg er så sliten og slapp, og jeg sov faktisk til klokka var 14.30, noe som er ganske sykt. Jeg har ikke energi i det hele tatt, så jeg har bare slappet av. Jeg er alene hjemme, siden mamma er på konsert. Jeg elsker å være alene hjem, fordi det er så godt å ha litt tid for seg selv. Det jeg har gjort i dag er å lage meg pizza og sett på serier. For en produktiv dag, haha not! Jeg må bare få sagt at first price  pizzaen fra Kiwi er sykt god! Den koster faktisk bare 19kr, noe som er helt sykt. Det jeg liker å gjøre, er å ta på pepperoni, mais og rømmedressing. Det er så sykt godt! Pepperonien og rømmedressingen fra Peppes, er sykt godt å bruke på pizza, og du får kjøpt det på de fleste butikkene.

  Dette var nok ikke det mest interessante innlegget, men sånn går det når formen ikke er helt på topp. Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen, uansett om jeg er syk. Håper dere får en fin kveld<3

   

   

  Klem Andrea<3

   

   

 • Publisert: 29.10.2017, 18:00
 • Kategori: MAT
 • 4 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL// HVOR MYE JEG TJENER, ANGST OG BYTTE AV SKOLE

 • Publisert: 28.10.2017, 00:12
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hei hei dere! Så dette er det første og siste blogg innlegget i dag. Jeg har vært opptatt i hele dag, så har ikke rukket å skrive et innlegg. I dag var jeg på cc med Cecilie, og jeg kjøpte faktisk nesten ingenting. Det jeg kjøpte var en ny beautyblender, batteri, drikke og lakris til mamma. Så jeg brukte overraskende lite penger. Jeg vet ikke om dere fikk med dere at det var litt "krig" i kommentarfeltet på det forrige innlegget mitt? Det var rett og slett helt latterlig å se at den personen som skrev hat klarte å si så mye dumt, men over til noe helt annet. Siden det er fredag, så er det jo tid for ukens spørsmål. Jeg har faktisk fått mange spørsmål, men jeg får ikke publisert resten av kommentarene. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke får gjort det, men jeg tar fortsatt med noen av de. Jeg skal ikke snakke meg mer bort nå, så her kommer ukens spørsmål.

  1. Hvilket kamera og redigeringsprogram bruker du?

  Jeg bruker Canon EOS 1200D speilreflekskamera og bruker redigeringsprogrammet PhotoScape X. Jeg synes kameraet er helt greit, men vurderer å investere i en ny linse til kameraet etterhvert. Redigeringsprogrammet derimot, digger jeg. Det funker sykt bra til å være gratis, og jeg kommer til å fortsette å bruke det.

  2. Hvor mye tjener du på bloggen?

  Dette hadde jeg faktisk et innlegg om for ikke sånn sykt lenge siden, og du kan finne det hvis du blar litt lenger ned på bloggen, men jeg kan ta det igjen. Jeg har tjent 4kr igjennom affiliatelenker, og det er det. Som jeg har sagt før, så blogger jeg ikke bare for å få penger. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Selvfølgelig hadde det vært kjempekult å tjent mer, men penger er ikke det eneste jeg bryr meg om. 

  3. Har du slitt med noe psykisk før?

  Ja, jeg har slitt med angst. Dere er kanskje lei av å høre at flere bloggere sier de har eller har hatt angst, men jeg har faktisk hatt det, og har det fortsatt. Jeg går på bup, og heldigvis så går det mye bedre nå. Før jeg begynte på bup, så stengte jeg meg inne, og turte nesten ikke å gå på butikken. Det er helt sykt hvor mye det ødela for meg. Nå som jeg har gått der en stund, så har jeg det mye bedre. Jeg er ute på ting, og klarer det fint. Det er noen ganger jeg kjenner på angsten, men jeg gjør det uansett som regel.

  4. Hva synes du om at folk kaller diabetes for sukkersyke?

  Vet du hva, jeg blir sykt forbanna. Ordet sukkersyke gjør at det høres ut som at vi som har diabetes fikk det fordi vi spiste for mye godteri osv, noe som ikke stemmer. Jeg kunne ikke gjort en dritt annerledes. Skal etterhvert skrive et eget innlegging diabetes.

  5. Har du noen gang byttet skole og hvis du har, hvorfor?

  Ja, jeg byttet faktisk skole for ikke lenge siden. Jeg trivdes ikke på den skolen jeg gikk på, og følte ikke at jeg passet inn der. Jeg klarte ikke å dra på skolen, siden det var så mange elever og jeg hadde ikke så mange venner der. Det at det var så mange elever, var en av grunnene til at jeg fikk angst. Jeg fikk mye fravær, så vi bestemte oss for å bytte skole. Jeg elsker skolen jeg går på nå, selvom jeg ikke har fått vært der så mye i det siste, siden jeg har vært syk.Men jeg digger klassa mi, og er så glad for at jeg byttet skole. Vi er 6 stykker i klassa, noe som er sykt digg!

  6. Går du mye uten sminke?

  Ja, det gjør jeg. Det kan virke som om at jeg bruker sminke hele tiden, men det gjør jeg ikke. Jeg går ganske ofte uten sminke, og jeg føler meg veldig komfortabel med å gå uten sminke. 

  7. Hvor høy er du?

  Jeg er 1.69, og jeg er ganske fornøyd med høyden min;)

  8. Hva skal du i helgen?

  I morgen så skal jeg og Cecilie til Ine, som skal ha en jentekveld<3 Det blir veldig koselig, og vi blir ca10-12 stk. Jeg kjenner ikke så mange av de som kommer, men det er alltid hyggelig å bli kjent med fler!<3 På søndag så skal jeg slappe av og blogge!

  9. Har du strenge foreldre?

  Jeg har ikke så sykt strenge foreldre akkurat. De kan være strenge, men de er det ikke så ofte.

  10. Hva er favoritt serien din akkurat nå?

  ​Det er serien Reign. Jeg er allerede på sesong 3, og jeg begynte å se på det for kanskje sånn 2 uker siden. Jeg digger den serien, og den er sykt spennende! Anbefaler alle å se den, og du kan se den på netflix<3

  ​Så det var spørsmålene jeg valgte å svare på denne uken.

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. Trykk på linken for å komme til siden deres!http://www.dodolashes.com

   

  Klem Andrea<3

   

 • Publisert: 28.10.2017, 00:12
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 8 kommentarer
 • 10 TING JEG HATER MED Å BLOGGE

 • Publisert: 27.10.2017, 00:50
 • Kategori: OM MEG
 • Nå som jeg har blogget i snart 1 måned, så har jeg allerede merket både fordeler og ulemper med å blogge. Det er mange negative sider med blogging, så jeg tenkte å dele 10 ting jeg hater med å blogge. Det å blogge tar lang tid. Det er en jobb, og nøye planlegging trengs. Når jeg begynte å blogge, så trodde jeg aldri at det kom til å være så hardt. Ikke ta dette feil, for jeg elsker å blogge og vil fortsette med det lenge, men det er faktisk veldig slitsomt, og noen ganger har jeg faktisk ønsket at jeg aldri begynte å blogge. Mange tror man får en suksessfull blogg med kun å skrive et innlegg, men det er langt ifra sannheten. Jeg har holdt på i en måned snart, og jeg vil ikke akkurat si at bloggen min er suksessfull, men den er på vei opp. Det krever at man bruker tid og liker å skrive, noe jeg gjør. Vel, jeg tenkte at dette innlegget ikke skulle bli så langt, men det får gå, haha.

  1. AT DET ER TIDSKREVENDE

  Det er som sagt mange som tror det er så jævlig lett å blogge, og at det tar kort tid. Kjære deg, det tar faktisk lang tid. De fleste innleggene mine bruker jeg 30 minutter til en time på å skrive og jeg må ta bilder. Så på et innlegg, så har jeg brukt lang tid.Hvis du fortsatt tror det å blogge er så enkelt, så kan du jo prøve det selv? Da sier du nok ikke det samme lenger;)

  2. ALLE TROR DE KAN HA EN MENING OM DEG

  Med dette så mener jeg at alle tror de kan mene ting om meg, og si at det er rett, selvom jeg er den eneste personen som vet hva som er sant og hva som ikke er sant. Jeg blir rett og slett forbann når folk tror de vet alt om meg, og sier at det de sier er sant, når det faktisk ikke er det.

  3. SELVOM JEG ER SYK SÅ MÅ JEG JOBBE

  Når man er syk så vil man jo helst slappe av og bli frisk. Når man er blogger så kan man ikke bare drite i å skrive et innlegg, bare fordi man har feks hodepine. Jeg er selv syk nå, og vil helst ligge senga og sove, men dette er jobben min, og for å få en suksessfull blogg så kan jeg ikke bare droppe det fordi jeg er syk.

  4. DET ER EN HELTIDSJOBB

  Nå er vi litt tilbake til punkt nr 1, der jeg sa at blogging er tidskrevende.Du må planlegge,skrive, ta bilder, redigere bildene og poste innlegget. Når det er gjort så er vi tilbake til planlegging igjen.Jeg tenker på hva jeg skal skrive om, i flere timer og til og med dager før jeg skal skrive innlegget. Så det å være blogger er faktisk en heltidsjobb.

  5. DU MÅ SKRIVE BRA OG UTDYPENDE

  Jeg vet ikke helt om denne passer inn her, siden dette er jo positivt, men tar det med uansett. For å blogge, så må du like å skrive og skrive bra og utdypende. Det kan være vanskelig å skrive utdypende, og det er noe man blir bedre til, jo mer øving du får.De første innleggene mine, så skrev jeg ikke utdypende i det hele tatt, og jeg føler jeg har vokst ganske mye på en måned. 

  6. SKRIVESPERRE

  Jeg virkelig hater å ha skrivesperre! Det er så sykt irriterende, og da ender det opp med at jeg prøver 3-4 forskjellige typer innlegg, men sletter de igjen fordi jeg ikke synes de ble bra.Da ender det til slutt opp med at jeg poster et innlegg om dagen min, noe som ikke er så sykt gøy å lese om, haha.

  7. FOLK TROR JEG FÅR ALT SPONSET

  Dette er ikke sant. Jeg har blitt sponset 1 gang, og har hatt 3-4 samarbeid. Hvis jeg legger ut et innlegg om noe jeg liker, så hender det jeg faktisk får kommentarer der det står at jeg bare lyver og at det er sponset. Alle innlegg som evt er sponset eller som jeg kan tjene noe på, er markert i øverste venstre hjørnet av innlegget. 

  8. HATKOMMENTARER

  Jeg er nok ikke den eneste bloggeren som hater hatkommentarer. De er sykt unødvendige, og kan såre andre. Heldigvis så skal det mye til for at jeg tar hat til meg, men det er jo fortsatt ikke gøy, og veldig unødvendig. Hva tjener de personene på å skrive hat? ingenting! Så selvom jeg tåler hatkommentarer, så er det ikke alle som takler det.

  9. DU BLIR SETT PÅ SOM EN HERMER

  Hvis man feks legger ut et lignende innlegg som en av toppbloggerene, så hermer man. Jeg får masse inspirasjon av å lese andre sine blogger, men jeg kopierer jo ikke hva de legger ut? Feks så er nok ikke jeg den eneste som har skrevet hva man hater med å blogge. Men hermer jeg for det? Nei. Jeg kommer på punktene selv, for dette er hva jeg hater personlig. Så bare fordi en annen blogger har et lignende innlegg som en av toppbloggerne, så betyr det ikke at den personen hermer. Jeg har aldri fått kommentarer på at folk sier jeg hermer, men har sett at andre har fått det. Det er nok ikke så veldig hyggelig å bli sett på som en hermer.

  10, Å BLI SETT PÅ SOM DUM FORDI MAN BLOGGER

  Jeg virkelig hater når folk sier at bloggere er dumme, falske og at de ikke har ordentlige meninger. Det er så langt ifra sannheten som overhode mulig. Ja, det er noen bloggere som faktisk er litt dumme og falske, men vær så snill da, ikke ta alle under samme kam! Jeg ser virkelig ikke på meg selv som dum og falsk og jeg har ordentlige meninger. Kan ikke alle bare slutte å dømme bloggere? Det å blogge har faktisk blitt et yrke. En jobb man kan tjene penger på, hvis du jobber hardt nok. 

   

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. Trykk på linken for å komme til siden deres!http://www.dodolashes.com

  Gjerne kommenter spørsmål til ukens spørsmål<3

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 27.10.2017, 00:50
 • Kategori: OM MEG
 • 13 kommentarer
 • DET ER FAKTISK LITT SYKT

 • Publisert: 26.10.2017, 14:30
 • Kategori: BLOGG
 • Hei hei dere! Jeg er fortsatt syk og hjemme fra skolen, men følte jeg måtte legge ut et innlegg. I dag så skal jeg bare slappe av, redigere bilder og se på serien Reign. Den serien er sykt bra og spennende! Du finner den på Netflix. Nå som jeg skriver dette så gikk jeg inn på Netflix på telefonen, og jeg så nettopp at en ny episode av riverdale har kommet ut! Når jeg er ferdig med å skrive dette, så skal jeg se den nye episoden. Som dere kanskje fikk med dere i går, så har jeg drevet å redigert en del bilder. Det er faktisk sykt hvor mye litt redigering kan gjøre. Jeg er faktisk ganske sjokka. Jeg synes resultatene ble sykt bra, og gleder meg til å dele bildene her på bloggen<3 Tenkte å ikke dele alle bildene nå, men legger med et bilde jeg har redigert. Det øverste er redigert og det nederste er uredigert. Jeg er sykt fornøyd hvordan dette bildet ble! Nå ser bildet på en måte litt mer ryddig ut, haha. Det høres skikkelig dumt ut, men det gir mening i hodet mitt. I tillegg så tenker jeg at jeg skal prøve å få skaffet meg en ny header, men da må jeg få tatt noen bilder, og da trenger jeg noen som kan hjelpe meg med å ta bildene. 

  Så jeg håper dere alle får en fin dag videre, så kommer det kanskje et innlegg til litt senere<3

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. trykk på linken for å komme til siden deres! http://www.dodolashes.com

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 26.10.2017, 14:30
 • Kategori: BLOGG
 • 3 kommentarer
 • JUL I OKTOBER

 • Publisert: 26.10.2017, 00:25
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere! Nå er jeg hjemme igjen hos mamma, og jeg har egt ikke gjort så mye. Jeg føler meg ikke i form, og føler meg faktisk verre enn det jeg var i dag tidlig.Jeg gleder meg sykt til å legge meg, siden dette har vært en lang dag, og når jeg ikke er i form heller, så føltes dagen ut som om at den var enda lenger. Men før jeg legger meg, så må jeg få publisert dette innlegget.Her på Gjøvik så har det kommet snø, noe jeg føler er litt for tidlig. Vi er liksom i slutten av oktober, men men. Jeg har i hvert fall veldig julestemning! Jeg har hørt på julemusikk i nesten hele dag, haha. Jeg har en egen jule spilleliste på Spotify, og jeg hører på den hele tiden! Det er så koselig å høre på julemusikk, og jeg får en skikkelig jule følelse<3 I dag spiste jeg for første gang på lenge pepperkaker igjen! Det var utrolig godt<3 Og selvfølgelig så drakk jeg litt julebrus også, haha<3 

   

  Som dere kanskje har merket, så driver jeg å ordner bloggen, og prøver å få alt bedre. Kanskje du ser noe annerledes med dette innlegget også? Jeg skal begynne å ha tekst og bilder i midten av innlegget. Hvis du ikke skjønner hva jeg mener med det, så kan du se på hvordan de andre innleggene mine ser ut, og se forskjellen på de og dette. Jeg skal også prøve å ta dette med blogging litt mer seriøst, så jeg skal begynne å ta ordentlige bilder og ta bildene med kameraet mitt, poste 2-3 innlegg om dagen, ordne designet på bloggen og skrive bedre innlegg. Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan blogge om<3

   

   

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 26.10.2017, 00:25
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 3 kommentarer
 • JEG ER FERDIG

 • Publisert: 25.10.2017, 10:48
 • Kategori: PERSONLIG
 • Så dere har sikkert fått med dere at jeg ikke har blogget like my som før. Vel, jeg er er helt utslitt. Jeg har diabetes type 1, som jeg ikke får stabilisert. Jeg har alt for høyt blodsukker, noe som gjør meg utrolig sliten. Det er virkelig ikke bra å gå med for høyt blodsukker over lengre tid, for det kan få alvorlige konsekvenser. Dere skal få slippe å høre meg klage over hvor fælt jeg har det, men jeg må bare få sagt dette. Diabetes er en dritt sykdom, den er jævlig vanskelig å ha og det og det er en jobb 24/7! Så til dere som sier det er så enkelt å ha diabetes, jeg skulle gjerne sett dere ha diabetes i en uke. Det er IKKE lett! Jeg hater denne sykdommen, og den gjør meg sykt sint og frustrert. Jeg skulle virkelig ønske jeg aldri fikk denne sykdommen, men det var ingenting jeg kunne gjort annerledes.Over til noe helt annet, så blogger jeg faktisk fra macen nå. Jeg har pleid å blogge fra telefonen siden det er utrolig enkelt, og den gamle pcen min sugde rett og slett.Det er så godt å endelig ha mac. Jeg elsker den! Og det er utrolig godt å blogge fra macen, siden det er så enkelt. 

   

  I dag så skal jeg til pappa en tur og sette opp internettet vårt. For dere som ikke visste det fra før av, så hadde vi ikke internett hos pappa før. Jeg er så glad for at vi endelig har fått det! Jeg er foresten fortsatt syk, og er helt ferdig. Jeg er så sliten! Jeg gleder meg sykt til å legge meg i kveld, haha. Nå tenkte jeg å ta litt bilder med kameraet mitt, sånn at jeg har litt bilder å poste på bloggen. Nå i det siste, så har jeg postet endel gamle bilder, rett og slett fordi jeg er alt for lat til å ta nye, haha. Har dere foresten merket noe nytt med bloggen? Jeg har byttet profilbilde og header. Nå er jeg faktisk ganske fornøyd, og jeg synes bloggen ser mer ryddig ut når headeren er hvit. Etter jeg har tatt bildene, så skal jeg spise frokost. Jeg burde kanskje spist litt tidligere, men men.

  Så da vet dere planene mine for dagen, og jeg tviler på at det kommer flere blogginnlegg i dag. Kanskje jeg orker å skrive et innlegg til senere i dag? Ellers så har jeg ikke så mye mer å si, haha. 

   

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos http://www.dodolashes.com ! Trykk på linken for å komme til nettsiden deres!

 • Publisert: 25.10.2017, 10:48
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • ENDELIG

 • Publisert: 24.10.2017, 16:50
 • Kategori: INNKJØP
 • Hei hei dere! I dag er jeg hjemme fra skolen, siden jeg ikke er helt i form. Men gjett hva! Jeg har endelig fått kjøpt meg Mac! Jeg har ønsket meg Mac i sånn 3 år nå, og er utrolig fornøyd! Jeg har kjøpt MacBook air, og sånn helt seriøst, jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har aldri hatt Mac før, men den var utrolig lett å lære seg!

  Og bare se på den! Den er utrolig fin<3 jeg elsker den allerede, og den kommer til å bli brukt mye!

  Resten av dagen så skal jeg drive på macen og rydde rommet<3

  Unnskyld for lite blogging i det siste, men jeg har rett og slett ikke inspirasjon. Skal prøve å bli flinkere til å blogge, men vet ikke om jeg klarer det helt enda. Håper dere forstår<3

 • Publisert: 24.10.2017, 16:50
 • Kategori: INNKJØP
 • 4 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK// UKE 43

 • Publisert: 23.10.2017, 17:06
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • UKENS HØYDEPUNKT

  Det må nok være hvor produktiv denne uka har vært! Jeg har fått gjort utrolig mye, og er utrolig stolt av meg selv!

  UKENS NEDTUR

  Det må nok være at jeg måtte dra hjem fra pappa klokka et på natta på lørdag. Hadde alt for høyt blodsukker og fikk det ikke ned, så dro hjem til mamma. Fikk ikke lagt meg før klokka 06, så er utrolig sliten.

  UKENS FAVORITT SANG

  Jeg har hørt mye på julemusikk denne uken, så det må nok bli enten all i want for christmas is you av Mariah Carey eller Home for christmas av Maria Mena

  UKENS TANKE

  At jeg vil begynne på en fritidsaktivitet! Jeg har utrolig mye tid til overs, og har veldig lyst til å finne noe å gå på. Jeg og ei venninne tenker på å begynne på dans, men det blir ikke før til våren.

  UKENS MEST BRUKTE APP

  Snapchat, Facebook og Spotify er de appene jeg har brukt mest denne uken.

  UKENS FAVORITT SERIE

  Det må bli riverdale!<3 er så glad for at det endelig(!!) er tilbake! Det er så spennende, og jeg gleder meg masse til den nye episoden kommer ut!

  Slenger med et bilde av meg når jeg var rundt 3-4 år<3

  Husk å bruke rabattkoden «Andreamarlen» for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes! Trykk HER for å komme til siden deres!

 • Publisert: 23.10.2017, 17:06
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 0 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL// ENDRE PÅ UTSEENDE, HVA SYNES JEG OM HOMOFILE OG HVA ER DET VERSTE MED Å BLOGGE?

 • Publisert: 20.10.2017, 16:59
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hei hei dere! Så i dag er det fredag, endelig! Denne uka har vært utrolig travel for meg, så er godt at det endelig er helg. I dag var jeg på sykehuset hos en ernæringsfysiolog, og det gikk veldig bra. I helgen skal jeg bare slappe av. Foresten så har lett julebrusen kommet ut nå, og den er faktisk veldig god! Jeg syntes ikke den var noe god i fjor, men tenkte å gi den en sjanse til i år. Siden det er fredag, så er det tid for ukens spørsmål, så da har jeg svart på de!

  1. Hvor mange lesere har du på ditt mest leste innlegg, og hvilket innlegg er det?

  Det er innlegget «hvor mye tjener jeg på bloggen?» og det har faktisk 248(!!) lesere! Er ikke det sykt?! Trykk HER for å lese innlegget! Det innlegget blir faktisk lest hver eneste dag, haha.

  2. Hvis du kunne reise til et land akkurat nå, hvor ville du dratt og hvorfor?

  Det må nok bli Spania eller USA! Jeg har utrolig lyst til å dra begge stedene, og det skal jeg få gjort en gang!

  3. Hva er dine verste egenskaper?

  Det må nok være at jeg er veldig sta, utrolig lat, har veldig sinne og at jeg er veldig utålmodig, hehe.

  4. Når fikk du mensen for første gang?

  Det er vel 2 år siden jeg fikk det tror jeg. Mange jeg kjente hadde fått det, og jeg ville jo selvfølgelig også få mensen da. Jeg ventet og ventet og det kom ikke. En dag så hadde jeg kødda med venninna mi om at jeg hadde fått mensen, og når jeg var på do litt senere, hadde jeg fått det. Først var jeg glad, men så kom jeg på at jeg hadde kastet bindene jeg hadde, så jeg begynte å stresse sykt. Endte opp med at jeg og mamma måtte dra på butikken og kjøpe Hahah.

  5. Får du ofte kommentarer som du velger å ikke godkjenne?

  Jeg godkjenner de fleste kommentarene, men har hendt det er noen som feks er litt for drøye som jeg velger å ikke godkjenne, rett og slett fordi hvem som helst kan gå inn på bloggen min og se de kommentarene.

  6. Har du noen gang anmeldt en kommentar på bloggen?

  Nei det har jeg ikke. Har ikke fått noen kommentarer som jeg føler er nødvendige å anmelde.

  7. Hva er det beste og verste med å blogge?

  Det beste må nok være at jeg kan skrive og utdype det jeg mener. Det verste må nok være at det tar utrolig lang tid! Det er faktisk en heltidsjobb. Så de som mener at det å blogge er enkelt, og at det ikke er en jobb tar feil. Det er et utrolig tidskrevende jobb, og man må planlegge utrolig nøye.

  8. Hva synes du om å endre på utseende sitt?

  Jeg synes det er helt supert at man kan gjøre det! Er man misfornøyd med utseende sitt, så ser jeg ikke noe problem med at man kan gjøre det. Selvom jeg personlig ikke hadde ville gjort det, så støtter jeg de som vil gjøre det 100%!

  9. Er du en åpen person?

  Jeg ser på meg selv som en veldig åpen person, i hvert fall med vennene mine.

  10. Hva synes du om homofile?

  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette her. De er helt vanlige mennesker, akkurat som du som skrev dette og meg. De har bare en annen legning, men de er jo fortsatt de samme personene? Jeg synes det er utrolig trist at folk skal ha så mye fordommer mot homofili, nå i 2017. Jeg støtter homofile 100%, og kommer alltid til å gjøre det.

  Så det var de spørsmålene jeg valgte å svare på denne gangen. Hvis det er noe mer dere lurer på, still spørsmål i kommentarfeltet!

 • Publisert: 20.10.2017, 16:59
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 0 kommentarer
 • PÅ MIN TELEFON

 • Publisert: 18.10.2017, 19:33
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så dere har kanskje fått med dere at en del bloggere har lagd innlegg der de viser hva de har på telefonen sin? Vel, jeg tenkte jeg kunne gjøre det samme! Jeg synes personlig at sånne innlegg er veldig interessante, så derfor lager jeg et også. Jeg skriver ikke dette innlegget for å herme etter de store bloggerne, men kun fordi jeg synes det er interessant å skrive og lese om sånne innlegg. Jeg tenkte at jeg ikke skal gå inn på alle appene i mappene jeg har, rett og slett fordi jeg har alt for mange apper, Hehe. Men hvis du lurer på hva jeg har i en av mappene, så kan du spørre i kommentarfeltet!<3

  Så bakgrunnen min ser sånn her ut, og jeg byttet faktisk til denne bakgrunnen i går. Jeg synes den er veldig fin, og jeg er den personen som endrer bakgrunnsbilde hele tiden! Kanskje jeg klarer å ha denne i en uke? Hahah.

  På den første siden, så har jeg de appene jeg bruker aller mest. Alle mappene mine er på den siste siden. En liten fun fact, er at jeg organiserte alt av apper og mapper i går og i tillegg byttet jeg bakgrunnsbilde. Nå er jeg endelig fornøyd med hvordan det ser ut, enn så lenge i hvert fall.

  SNAPCHAT, INSTAGRAM, VSCO, BLOGG:

  Dette må nok være de viktigste appene for meg. Jeg bruker Snapchat til å snakke med folk, Instagram til å legge ut bilder, vsco til å redigere bilder og blogg til å blogge, haha.

  FACEBOOK, MESSENGER, SPOTIFY:

  Dette er også noen av appene jeg bruker mest. Før så drev jeg nesten ikke på Facebook, men nå er jeg avhengig. Jeg legger sjeldent ut noe, men er alltid på Facebook og bare blar igjennom. Messenger bruker jeg til å kommunisere med familie og venner, og Spotify bruker jeg til å høre på musikk. Jeg er faktisk helt avhengig av musikk, Hehe.

  MITT TELENOR, TOTENSPAREBANK:

  Mitt Telenor bruker jeg til å holde styr på hvor mye data jeg bruker i måneden+ å fylle på data. TotenSparebank appen, bruker jeg for å sjekke hvor mye penger jeg har på bankkortet.

  NETFLIX, YOUTUBE:

  Jeg er avhengig av å se på serier, så Netflix er i bruk veldig ofte. Jeg må nok si at jeg er litt for avhengig, siden jeg bruker såpass mange timer i løpet av et døgn på å se på serier/filmer på Netflix. YouTube, vet alle hva er, så jeg behøver nok ikke å forklare den appen så mye.

  KARBO&INSULIN+, FLO

  Appen karbo&insulin er nok ikke de fleste kjent med, siden det er en app folk med diabetes mest bruker. Jeg bruker den til å finne ut hvor mye karbohydrater det er i maten jeg skal spise, for så å regne ut hvor mye insulin jeg skal sette. Appen Flo er det nok noen som har hørt om. Det er rett og slett en app for mensen. Du legger inn når du får det, symptomer osv. En veldig bra app, og jeg anbefaler den!

  FINN.NO, TV 2 SUMO, NRK TV, VIAFREE:

  Finn appen bruker jeg sjeldent til å legge ut noe eller kjøpe noe, men er ofte innom den. Jeg driver å kikker og ser om jeg finner noe jeg har lyst på, og det finner jeg. Men jeg kjøper aldri noe, hehe. TV 2 sumo bruker jeg faktisk kun for å se på Hotel Cæsar og skal vi danse. Litt sløsing av penger kanskje? NRK TV, bruker jeg faktisk bare for å se på side om side. Viafree bruker jeg sjeldent. Sist jeg bruke den var for å se på paradise hotel sesong 1. Det er utrolig kult at de har begynt å legge ut gamle sesonger va paradise hotel!

  MOMENT, BIG DAYS, SEVEN, ENDOMONDO:

  Moment bruker jeg til å finne ut hvor mye jeg er på telefonen i løpet av et døgn. Jeg driver på telefonen sykt mye, og det er rett og slett flaut hvor mange timer jeg bruker på den. Big days bruker jeg til nedtelling til feks bursdagen min eller noen andre sin bursdag. Seven og endomondo er begge treningsapper, som jeg bruker ganske sjeldent.

  SPILL:

  Jeg orker ikke å gå igjennom alle spillene jeg har, men jeg kan si de tre jeg bruker mest. Jeg bruker mest Stack, gjett bildet og dial.

  EKSTRA:

  Der har jeg nesten alt av apper som var på telefonen fra før av, så det er ikke så veldig spennende.

  DIVERSE:

  I denne mappen så kan jeg si alt jeg har, siden det er ikke så mye. Jeg har RuterReise, Nettbuss.no, Google Maps, Tusenfryd og eBillett.

  EDIT:

  Her har jeg masse redigerings apper, og jeg bruker faktisk nesten ingen av de. Men jeg bruker noen ganger Phonto og pixlr.

  Så jeg håper dere synes dette var interessant å lese, og kanskje til og med fikk noen tips til apper. Jeg synes det var veldig gøy å skrive dette innlegget, og brukte god tid på det. Slenger med et bilde av maten jeg spiste på olivia i sommer. Det var sykt godt!

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. Trykk HER for å komme direkte til siden deres.

  Kommenter spørsmål til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 18.10.2017, 19:33
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 3 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK// UKE 42

 • Publisert: 16.10.2017, 20:48
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • UKENS HØYDEPUNKT

  Det må nok være at julebrusen har kommet i butikken!<3 Personlig så liker jeg best julebrusen fra Hamar og Lillehammer. Det blir ikke jul uten den! Julebrus må virkelig være den beste brusen ever!

  UKENS NEDTUR

  Det må nok være at det begynner å bli kaldt ute. Man merker virkelig forskjell. Jeg hater kulde og skulle virkelig ønske at det kunne vært sommer litt til.

  UKENS TANKE

  At jeg må bli flinkere til å legge meg og stå opp tidligere. Jeg blir jo utrolig sliten av å være oppe så lenge og sove så lenge, så jeg må virkelig få gjort noe med det. Jeg kan ikke holde på sånn, spesielt når det er skole dagen etter. Jeg skal prøve å skjerpe meg!

  UKENS FAVORITT SANG

  Det må bli perfect av Ed Sheeran. Den er så fin, og jeg har den på repeat hele tiden!

  UKENS MEST BRUKTE APP

  Det må bli Snapchat, Instagram, Spotify eller Netflix! Jeg har brukt disse appene sykt mye denne uken som gikk, og jeg digger alle appene!

  UKENS FAVORITT SERIE

  Akkurat nå så er favorittseriene mine riverdale og reign. Jeg begynte å se på reign forrige uke, og så ferdig en hel sesong på et døgn, ups. Jeg digger den serien! Og ENDELIG har riverdale begynt igjen! Det er så utrolig spennende!

  UKENS FAVORITT SMINKEPRODUKT

  Det må nok bli min kjære Abh dip brow!<3 Jeg elsker dette produktet, og det er utrolig lett å jobbe med!<3

  Husk å bruke rabattkoden "Andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

 • Publisert: 16.10.2017, 20:48
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 2 kommentarer
 • HVA DRIVER JEG MED?

 • Publisert: 15.10.2017, 17:22
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så nå har Benedikte dratt hjem igjen, og vi har hatt det utrolig koselig! Vi var våkene til klokka var 04.30, noe vi kanskje ikke burde. Hva driver jeg med egentlig? Det er skole denne uka, og jeg snur jo døgnet helt! Jeg må virkelig skjerpe meg, siden døgnrytmen min er virkelig ikke bra lenger.

  I dag, så våknet jeg første gangen klokka 10, men sovnet igjen til klokka var 12.30, ups. Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg driver med. Døgnrytmen min er helt ødelagt! Uff.

  Ellers, så har jeg ikke gjort så mye i dag. Jeg har vært så sliten og trøtt, så har ikke orket å gjøre noe. Resten av dagen/kvelden så skal jeg egentlig bare rydde rommet mitt, vaske klær, dusje og slappe av.

  Husk å bruke rabattkoden "Andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

 • Publisert: 15.10.2017, 17:22
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 2 kommentarer
 • ENDELIG

 • Publisert: 14.10.2017, 20:08
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Hei hei dere! Så i dag, har mamma bursdag, og hun er ute med venner, så benedikte er hos meg. Vi har sett på film, spist godteri, bestilt pizza og rett og slett bare kost oss! Før benedikte kom, så sminket jeg meg, og tok litt bilder til Instagram:)

  ENDELIG har julebrusen kommet!! Åhh, det har jeg ventet på syyykt lenge! Benedikte og jeg var på Coop for å kjøpe litt godteri til i kveld, men de hadde ikke julebrus der, så Ds gikk vi på rema også. Og der hadde de det heldigvis! Det er jeg sykt glad for!

  Så bestilte vi pizza fra pizzabakeren, og den var sykt god! Resten av kvelden skal vi nok bare slappe av og kose oss med godteri og film!<3

  Unnskyld for dårlige bilder, men tok de med telefonen og redigerte dem ikke.

  - Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 14.10.2017, 20:08
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 0 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL// HVOR MYE PENGER HAR JEG I MÅNEDEN? GÅR JEG MEST MED ELLER UTEN SMINKE?

 • Publisert: 13.10.2017, 17:19
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • HAR DU PLANER OM Å FLYTTE UT?

  Ikke akkurat nå, men senere.Jeg er bare 14, og har ikke planer om å flytte ut enda. Jeg kommer nok til å bo hjemme en stund til.

  GÅR DU MEST MED ELLER UTEN SMINKE?

  Dette spørsmålet måtte jeg tenke nøye igjennom, siden jeg bruker ofte sminke. Men jeg tror nok at jeg går mest uten sminke/ med veldig lite sminke.

  HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

  Jeg har ikke tenkt så mye på det enda, men jeg ønsker meg veldig Sony A5000 kameraet.

  (Bildet er tatt fra We heart it)

  HVOR MYE PENGER HAR DU I MÅNEDEN?

  Nå er jeg jo bare 14, og har ikke ordentlige inntekter, men jeg får hjelpestønad på 1201kr i måneden+ penger av mamma og pappa. Så jeg tipper jeg har rundt 2000kr i måneden.

  FAVORITT SANG ATM?

  Det er perfect av Ed Sheeran. Den er så utrolig fin<3

  HVA SLAGS KAMERA BRUKER DU?

  Jeg bruker Canon EOS 1200D speilreflekskamera;)

  PIZZA ELLER TACO?

  Jeg liker begge deler utrolig godt, men jeg blir aldri lei av pizza, Hehe.

  KAN DU LEGGE UT BILDE AV SMINKEBORDET DITT?

  Ja, det kan jeg<3 bildene finner dere under.

  Så jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på<3

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

 • Publisert: 13.10.2017, 17:19
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 2 kommentarer
 • NOE NYTT

 • Publisert: 12.10.2017, 21:54
 • Kategori: HALLOWEEN
 • Så i dag har jeg facetimet med Emma. Hu har foresten en blogg også trykk HER

  Vi har lagd Halloween look’s. Jeg har aldri gjort en sånn look før, så jeg er faktisk ganske fornøyd!

  Bilder av looken min finner du under! Gjerne kommenter hva du synes, og hva jeg kunne gjort bedre♥

  I morgen så skal jeg bare slappe av, og bake kake til mamma siden hu har bursdag på lørdag♥

  For å se Emma sin look, trykk HER

  Husk å bruke rabattkoden "Andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Kommenter spm til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 12.10.2017, 21:54
 • Kategori: HALLOWEEN
 • 7 kommentarer
 • DETTE GJØR MEG GLAD

 • Publisert: 12.10.2017, 19:46
 • Kategori: OM MEG
 • VENNER

  Det å være med vennene mine, og snakke med dem gjør meg glad. Jeg er så utrolig heldig som har de vennene jeg har, siden de er best! De støtter meg uansett hva, og de er bare helt fantastiske! Tusen takk, dere vet hvem dere er!<3

  MINNER

  Det å se tilbake på minner, og ting du har opplevd er så gøy og jeg blir skikkelig glad av det! Alle minnene med familien og venner, og tenke tilbake på hvor gøy vi hadde det<3

  SNILLE MENNESKER

  Jeg blir utrolig glad når jeg ser hvor snille folk kan være. Alt fra å gi en krone til mannen foran deg i køen, som manglet en krone, til å hjelpe den gamle damen med alle posene hjem, selvom du egentlig ikke skulle den vegen. Det gjør meg så glad å se at mennesker tar vare på hverandre, og er snille<3

  JUL

  Det er vel ikke bare jeg som blir utrolig glad når julen nærmer seg? Det er noe av det jeg ser mest frem til hele året, og jeg er som regel alltid glad i Desember. Og på selve julaften, er jeg glad. Maten, pynten, musikken og det å være med familien og kose seg. Det betyr så utrolig mye for meg <3

  FAMILIEN

  Jeg er så utrolig glad i familien min, og jeg veldig glad for at jeg har dem. De betyr alt for meg<3

  DYR

  Jeg blir utrolig glad når jeg ser dyr, og skulle virkelig ønske jeg hadde dyr selv:(

  MUSIKK

  Musikk gjør meg glad uansett hva<3 Jeg elsker musikk, og er avhengig av det, hehe.

  - Kommenter spm til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 12.10.2017, 19:46
 • Kategori: OM MEG
 • 1 kommentarer
 • SKAL JEG SLUTTE?

 • Publisert: 12.10.2017, 15:47
 • Kategori: OM MEG
 • Jeg har fått mange spørsmål om jeg har sluttet med bloggen, om jeg skal slutte og om jeg har pause. Jeg kan vel si at jeg har hatt en slags pause. Jeg har ikke hatt energi til å legge ut noe, og har hatt så mye å tenke på.

  Jeg skal ikke slutte med bloggen, men det ble bare for mye. Jeg skrev ca 3 innlegg om dagen før, noe som kanskje var en feil. Siden jeg skrev 3 innlegg om dagen, mistet jeg kreativiteten til å finne på noe å skrive om. Derfor har jeg trengt en liten pause, for å tenke på hva jeg kan legge ut.

  Jeg har også veldig mye å tenke på og gjøre for tiden. Neste uke, så er jeg opptatt nesten hele uken. Tirsdag kommer diabetes sykepleieren til skolen, for å forklare elevene og lærerne litt ang diabetes. På onsdag er det skolemøte med meg,foreldrene mine, lærere, ppt, barnevernet og bup. Torsdag skal jeg på kontroll time på sykehuset, og på fredag skal jeg til ernæringsfysiolog. Neste uke blir en utrolig travel uke, og jeg kommer til å bli så utrolig sliten.

  (Bildet er tatt fra We heart it)

  På lørdag har mamma bursdag, så jeg skal bake kake på fredagskvelden, og lage frokost til hu på lørdagsmorgen. Hun skal til Oslo på lørdag, så da kommer Benedikte til meg på lørdag. Jeg gleder meg veldig, og vi skal kose oss med taco, godteri, film og kanskje litt kake, Hehe.

  Så det kommer nok ikke så sykt mange innlegg fremover, men skal prøve å få til et om dagen i hvert fall ♥

  Husk å bruke rabattkoden "Andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Kommenter spm til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 12.10.2017, 15:47
 • Kategori: OM MEG
 • 0 kommentarer
 • BILDENE SOM LIGGER PÅ MYE EYES ONLY...

 • Publisert: 09.10.2017, 15:18
 • Kategori: ANBEFALINGER
 • Så nå har jeg skrevet et innlegg, som jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg har funnet noen stygge bilder av meg selv som ligger på my eyes only på Snapchat. Dette er egentlig litt skremmende, det at alle som klikker seg inn på bloggen min kan se alle disse stygge bildene av meg. Men jeg tenker, at det kanskje kan hjelpe andre litt. De kan se at det å være litt stygg en gang i blant ikke gjør noe!

  Her hadde jeg akkurat spurt venninna mi om å FaceTime, også sa hu at hu ikke kunne. Sa ble jeg litt irritert, Hahah,

  Vel, dere ser kanskje hva jeg gjorde? Tok i hvert fall en sånn maske, og snappet med venninna mi samtidig.

  Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer aldri å ta et ordentlig bilde. Så da kjører vi på med noe av det styggeste vi kan gjøre, og sender det til alle på bestevenn lista på snap:)

  Her gråt jeg og mascaren rant. Nydelig, ikke sant?

  Helt ærlig, så vet jeg ikke hva jeg driver med...

  Jeg hadde en skikkelig dårlig bryns periode i fjor,men jeg syntes jo de var fine da. Når jeg ser tilbake på det nå, så ler jeg, for de er IKKE fine!

  Hadde nettopp klippet håret, og jeg angret meg så syykt! Uff:(

  ~Så jeg håper dere synes dette var litt morsomt, det synes i hvert fall jeg! Vil dere ha en del 2?

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

 • Publisert: 09.10.2017, 15:18
 • Kategori: ANBEFALINGER
 • 1 kommentarer
 • JEG KNAKK SAMMEN

 • Publisert: 08.10.2017, 17:28
 • Kategori: PERSONLIG
 • Du vet de dagene når alt er helt jævlig, og du bare vil stenge deg inne på rommet? Du føler deg forferdelig, og føler at alt håp er borte.

  Vel, i går så knakk jeg sammen. Midt på natta, kom alle følelsene mine som jeg har stengt inne i ca 10 måneder ut. Det var forferdelig. Jeg gråt i 3-4 timer, og visste ikke hva jeg skulle gjøre.

  Alle følelsene som jeg har stengt inne, bare strømmet på. Jeg har prøvd å unngå det, men jeg klarte det ikke lenger. Det har skjedd så utrolig mye de siste månedene, og det er så mye jeg ikke takler.

  Jeg har løyet til mine bestevenner, og i går fikk jeg nok. Jeg fortalte dem hva jeg hadde løyet om. Jeg tenker å ikke si hva jeg løy om, siden det er veldig personlig. I hvert fall, så knakk jeg sammen, og måtte fortelle sannheten. Jeg snakket med flere av venninnene mine, og fortalte akkurat hva jeg følte. det var så utrolig godt å få ut alle følelsene mine, og få sagt hva jeg tenker.

  Jeg har fått slengt drittkommentarer i trynet og på nett, og det gjorde det jo enda verre. Det ble startet rykter om meg, og når vi legger sammen alt av løgner,rykter, drittkommentarer, diabetes, angst,skole,venner osv, så sier det seg selv at det blir for mye.

  Ikke nok med at jeg må håndtere mine egne problemer, så må jeg håndtere vennene mine sine problemer. Jeg klandre dem ikke, siden jeg vet mange av vennene mine sliter også. Men noen ganger blir det alt for mye.

  Så som sagt, så ble det alt for mye for meg. Jeg knakk sammen. Jeg taklet ikke mer. Alt av følelser og dumme valg kom ut, og jeg fikk fortalt vennene mine hvordan jeg følte meg.

  Jeg er så glad for at jeg har så støttende og gode venner og jeg er utrolig glad i dem. De klarer å få meg til å føle meg bedre uansett hva. Jeg er så glad for at jeg fant disse vennene, for de er virkelig best!<3

 • Publisert: 08.10.2017, 17:28
 • Kategori: PERSONLIG
 • 4 kommentarer
 • DET ER IKKE GREIT!

 • Publisert: 07.10.2017, 23:42
 • Kategori: PERSONLIG
 • Vi lever i 2017, der skjønnhet ikke kommer innenfra lenger, ikke ha råd til alt er å være fattig, å røyke,drikke og ligge rundt som 13-14 åring er normalt, man er hore hvis man ligger med noen, å ha drømmer er å være innbilsk, hvis man er lei seg så er man deppa, har du noen ekstra kilo er du feit og hvis man er for tynn har du spiseforstyrrelse.

  Hvordan ble det sånn?

  Samfunnet har forandret seg så utrolig mye på bare noen få år. Er du deg selv, så er du rar, prøver du å være noen andre er du enda rarere. Har du en annen legning enn hetero er du kvalmende. Og Opererer du utseende ditt er du fake.

  Du kan ikke gjøre noe feil, for da blir du pirket på. Er du ikke kul, blir du mobbet.

  Når ble dette greit?

  Når ble det greit å mobbe hverandre, slenge dritt og lage rykter, fordi man prøver å komme seg igjennom livet?

  Du som mobber, hva oppnår du? Hva oppnår du med å kalle jenta som har hatt tre kjærester de siste månedene for hore? Hva oppnår du med å sparke gutten som er homofil?

  Synes du dette er greit? Synes du det er kult? Tror du personene du mobber synes det er greit? Svaret er NEI.

  Det er IKKE greit å mobbe andre. Det er IKKE greit å lage falske rykter. Det er IKKE greit å slenge dritt.

  Hvorfor gjør du det da? For å være kul? For å bli bekreftet? For å virke tøff?

  Nå skal du få høre. Du er IKKE kul hvis du mobber.

  Til og med de små kommentarene, er IKKE greit. De små kommentarene kan også ødelegge et annet menneske. Det kan ødelegge denne personen så utrolig mye, at den personen ikke takler mer.

  DU som mobber, kan være en av grunnene til at noen velger å ta livet sitt.

  Vil du det?

  Vil du være grunnen for at noen valgte å drepe seg selv?

  Denne personen drepte seg selv, fordi DU mobbet den. DU slengte kommentarer og lagde rykter. DU ødela denne personen.

  Takket være disse kommentarene og ryktene, valgte denne personen å drepe seg selv. Bare fordi du var usikker, og ville bli bekrefta som kul.

  Tenk på hva du sier, før du sier det. For hver enste kommentar, kan være med på å drepe en person. Bare fordi denne personen ikke så en annen utvei.

  Så neste gang du tenker på å slenge en liten kommentar om at jenta ved siden av deg burde legge på seg fordi hun ser syk ut, eller at gutten som gikk i rosa ikke burde ha på seg det fordi da ser han ut som en homse, tenk først.

  For du vil vel ikke være en av grunnene til at et liv går tapt?

  Meningen bak dette innlegget er at det er forferdelig at i dagens samfunn, at vi ikke kan være oss selv. Det er IKKE akseptabelt å mobbe andre, eller å slenge kommentarer.

  "Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg"

  Jeg er utrolig glad for at jeg aldri har blitt direkte mobbet selv, men selvfølgelig har folk lagd rykter om meg, og slengt drittkommentarer.

  Til deg som blir mobbet, det kan virke som om at alt er helt jævlig nå og at alt håp er borte, men det blir bedre. Tro meg! Du må bare være sterk, og komme deg igjennom det, uansett hvor hardt det er. Støtt deg på de du har rundt deg, og ikke la de andre knekke deg! Stå på<3

 • Publisert: 07.10.2017, 23:42
 • Kategori: PERSONLIG
 • 4 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL//Mensen, fremtid og kroppspress

 • Publisert: 06.10.2017, 17:45
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hvor lenge sover du i helgene?

  Det varierer sykt! Noen ganger våkner jeg av meg selv klokka 09, andre ganger sover jeg til klokka 13. Burde nok ikke sove så lenge, siden man mister jo litt av dagen, og blir utrolig sliten!

  Har du mensen, og hvordan blir du når du har det?

  Ja, jeg har mensen. Jeg blir sykt sur, og skal utrolig lite til for å gjøre meg forbanna. Jeg kan bli sur bare du puster, haha!

  Hva bruker du mest penger på?

  Jeg bruker utrolig mye penger på sminke og mat. Burde virkelig skjerpe meg siden jeg har ALT for mye sminke, og egentlig trenger jeg jo ikke så mye.

  Hva er din største drøm?

  Å få en bra utdannelse og jobb, reise jorda rundt og komme på topplisten på blogg.no:)

  Hvordan vil du beskrive deg selv?

  Jeg vil beskrive meg selv som sta, omsorgsfull, energisk til tider, rastløs, glad og lat.

  Hva er det dyreste du eier?

  Det må nok bli telefonen min som er verdt 11.000

  Hvor ser du deg selv om 10 år?

  Forhåpentligvis så er jeg enten ferdig, eller driver med utdanningen min. Håper også jeg har fått oppleve andre land, og kunne leve av bloggen.

  Hva er det beste som har skjedd denne uka?

  Det må nok være å møte Caroline igjen<3 vi har hatt det utrolig gøy sammen disse to dagene!

  Hvor høy er du og hvor mye veier du?

  Jeg er ca 169-170 cm høy, og vekten min kommer jeg ikke til å svare på siden det blir litt for personlig. Tenker det er viktigere at du er fornøyd med kroppen din, enn tallet vekten viser.

  Vil du kalle deg feit eller tynn?

  Jeg ser på meg selv som helt normal, og er fornøyd med det!

  Hva synes du om kroppspress?

  Jeg HATER kroppspress! Hvorfor skal vi fokusere på tallet på vekten, størrelsen på klærne våres og hvordan vi ser ut. Kan ikke alle få lov til å se ut sånn som de gjør, uten å få kommentarer på det? Jeg blir rett og slett forbanna hvis jeg hører noen si " hu er feit" eller "hu er tynn". Mange mener det er greit å kalle noen for tynn også, men jeg tenker at det er like ille som å bli kalt feit. Tenk om den tynne personen sliter med å legge på seg, når den egentlig må det fordi det er farlig å være for tynn? Da er det ikke særlig hyggelig å få slengt i trynet " Shit du er tynn"

  Har du noen piercinger?

  Ja, jeg har i navlen også har jeg 5 hull i ørene!

  Dette var de spørsmålene jeg valgte å svare på denne uken. Hva synes du om ukens spørsmål? Burde jeg fortsette med det?

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Hva er favorittsangen din atm?

 • Publisert: 06.10.2017, 17:45
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 0 kommentarer
 • JEG VILLE IKKE

 • Publisert: 06.10.2017, 13:18
 • Kategori: BLOGG
 • Hei dere<3 Jeg har ikke blogget på sånn 2 dager nå. Jeg følte for å koble litt av og være med venninna mi, istedenfor å blogge. Det har egentlig vært litt godt å slippe å skrive et innlegg, for det krever utrolig mye. Jeg har blogget ca 3 ganger om dagen, og hadde faktisk ikke så mye å skrive om. Jeg orket rett og slett ikke. Men nå skal jeg prøve å blogge litt mer<3 i går var jeg på Lillehammer med Caroline og pappa. Det var utrolig gøy, og vi koste oss veldig<3

  Gjerne kommenter spørsmål til ukens spørsmål<3

  HUSK å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos DODOLASHES

  - Hva gjorde du i går?

 • Publisert: 06.10.2017, 13:18
 • Kategori: BLOGG
 • 7 kommentarer
 • GJENSYNSGLEDE

 • Publisert: 04.10.2017, 21:54
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så i dag sto jeg opp klokka 10.00, dusja og spiste frokost. Etter det dro jeg ned til byen for å møte venninna mi Caroline, som skal sove hos meg til fredag.

  Siden jeg har vært med hun i dag, så har jeg ikke hatt tid til å blogge. I morgen skal vi til Lillehammer:) Vi skal også ta nytt hull i øret:) Siden vi kom hjem, så så har vi bare hørt på musikk og skravlet.

  Unnskyld for dårlig innlegg, men føler for å ta en liten pause i dag siden jeg ikke har sett Caroline på to måneder. Blir bedre innlegg imorgen.

  - Hva skal du imorgen?

 • Publisert: 04.10.2017, 21:54
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 0 kommentarer
 • EN PRODUKTIV DAG

 • Publisert: 03.10.2017, 20:11
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • Så i dag har jeg hatt en veldig produktiv dag! Jeg sto opp, spiste, skrev blogginnlegg, ryddet klesskapet mitt, kastet gamle og for små klær, ryddet rommet, ryddet i sminka mi, dusja og spiste middag.

  Dager som denne, der jeg har mye energi er så gøy å ha! Jeg får gjort så utrolig mye som jeg egentlig ikke orker å gjøre. Jeg er rett og slett stolt over meg selv siden jeg har fått gjort så mye i dag.

  I morgen skal jeg møte venninna mi, også skal hun overnatte til fredag!<3 På Torsdag skal vi til Lillehammer. Det blir sykt gøy!

  Nå ser jeg på The kardashians. Det er utrolig gøy å se på!

  - Hva skal dere i helgen?<3

 • Publisert: 03.10.2017, 20:11
 • Kategori: IKKE KATEGORISERT
 • 0 kommentarer
 • DET TOK LENGRE TID ENN VANLIG

 • Publisert: 03.10.2017, 15:51
 • Kategori: SMINKE
 • Så i dag fikk jeg endelig pakka mi fra Makeupmekka. Jeg bestilte den for en uke siden, så det tok lengre tid enn vanlig. Pleier som regel å få pakka mi ca 3 dager etter jeg har bestilt. Jeg bestiller ganske ofte fra makeupmekka, og er veldig fornøyd!

  Det ble 187kr til sammen med alt jeg bestilte, så ikke akkurat så veldig dyrt. Legger med linker til produktene!

  FRA VENSTRE: 1//HER 2//HER 3//HER 4// HER 5// HER 6//HER

  Jeg er fornøyd med alt, bortsett fra at øyenskygge kosten mistet litt hår. Ellers, så er jeg fornøyd med alt!

  HUSK å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Hva er det siste du bestilte på nett?

 • Publisert: 03.10.2017, 15:51
 • Kategori: SMINKE
 • 1 kommentarer
 • MIN FAVORITT MÅNED!<3

 • Publisert: 02.10.2017, 23:27
 • Kategori: SMINKE
 • Så endelig er det oktober!! Endelig er det under en måned til HALLOWEEN! Jeg gleder meg sykt! I dag sminket jeg en look, som egentlig er veldig enkel å gjøre. Slenger med to bilder av looken!

  Tenker det kommer flere Halloween innlegg denne måneden, så bare å glede seg!

  - Gleder du deg til Halloween?

 • Publisert: 02.10.2017, 23:27
 • Kategori: SMINKE
 • 4 kommentarer
 • HVOR MYE TJENER JEG PÅ BLOGGEN?

 • Publisert: 02.10.2017, 19:57
 • Kategori: BLOGG
 • Så jeg får utrolig mange spørsmål om hvor mye jeg tjener på bloggen. Sånn helt seriøst, jeg får det spørsmålet flere ganger om dagen. Jeg skjønner at dere er nysgjerrige, så jeg tenkte jeg kunne svare på dette nå!

  10 minutter etter at jeg publiserte det første innlegget i dag, så hadde jeg allerede fått tre kommentarer, der de lurte på hvor mye jeg tjener på bloggen.

  For øyeblikket har jeg tjent 4kr, Hahah. Ikke akkurat noe å leve av. Husk på at jeg har ikke blogget i en uke engang. Forhåpentligvis så kan jeg leve av bloggen i fremtiden. Det er noe jeg drømmer om!

  De 4 kronene jeg har tjent, er igjennom affiliatelinker. Altså linker der jeg får betalt når dere klikker på linken. Jeg tjener derfor INGENTING på å skrive helt vanlige innlegg. Og de innleggene jeg tjener penger på igjennom affiliatelinker, blir merket øverst i venstre hjørne av innlegget.

  Så for dere som tror jeg blogger kun for penger, så er det IKKE sant! Det å blogge er en hobby for meg, og jeg gjør det ikke for penger.

  Så nå er jeg hos pappa. Jeg har begynt å lese boka 13 reasons why. Jeg har sett serien, og den er utrolig bra. Gleder meg til å lese resten av boka. Jeg kjøpte boka for 99kr på salg hos norli. Hvis du vil kjøpe boka trykk HER.

  - Hva er favoritt boken din?<3

 • Publisert: 02.10.2017, 19:57
 • Kategori: BLOGG
 • 0 kommentarer
 • JEG KLARER DET ALDRI

 • Publisert: 02.10.2017, 15:32
 • Kategori: BLOGG
 • Hei hei dere! Så i dag hadde jeg planer om å stå opp klokka 10, jogge, dusje, lage mat, se på gossip girl og rydde rommet. Vel, det klarte jeg ikke. Jeg klarer aldri å få gjort det jeg egentlig skal gjøre, og jeg blir så sur på meg selv!

  Jeg sto i hvert fall opp klokka 12.30, noe som er litt flaut å innrømme. Jeg la meg ganske sent, så er nok derfor. Jeg startet dagen med å ta meg en dusj og etter det, så lagde jeg meg frokost.

  Jeg tok meg en god morgen zero jordbær og limeyoghurt med muslikrønsj. Den er sykt god! Tok også et glass med bringebær Biola og litt jordbær<3

  Jeg har også begynt å se på gossip girl fra starten igjen, og det er så gøy å se på! Mine planer for i dag er å rydde rommet og dra til pappa. Skal også en ting til i dag, men tenker det skal forbli hemmelig en liten stund til!

  HUSK å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Hva skal du i dag?

 • Publisert: 02.10.2017, 15:32
 • Kategori: BLOGG
 • 7 kommentarer
 • GAMLE BILDER!

 • Publisert: 01.10.2017, 23:05
 • Kategori: BLOGG
 • Så jeg har sett igjennom gamle bilder på pcen min, og tenkte å dele noen med dere<3

  Husker mamma hadde fått seg PC, så var utrolig gøy å ta bilder med web kameraet, haha!

  Så mye rosa! Hele rommet og nesten alt jeg hadde var rosa...

  Dette ble tatt rundt juletider 2003, tror jeg.

  Husker jeg hadde bursdag, også klarte jeg å brenne meg på lysene...

  Elsket å være ute! Hahah

  Hadde nettopp fått ny kjole av mamma, haha.

  Det kleine smilet...

  Så håper dere syntes dette var litt gøy, det synes i hvert fall jeg! Var utrolig gøy å se igjennom de gamle bildene mine.

  HUSK å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Vil dere ha flere sånne innlegg?

 • Publisert: 01.10.2017, 23:05
 • Kategori: BLOGG
 • 4 kommentarer
 • SJOKOLADE PIZZA?!

 • Publisert: 01.10.2017, 19:50
 • Kategori: BLOGG
 • Så de fleste har sikkert fått med seg at dr. Oetker har laget en sjokolade pizza. Det har vært utrolig mange meninger ang denne pizzaen, og jeg tenker det varierer fra person til person om man liker den. Så nå har jeg smakt på denne pizzaen, og meningen min finner du litt lenger ned!

  Jeg syntes det virket veldig rart med en sjokolade pizza. Men jeg hadde veldig lyst til å prøve den. Den kostet 50kr på Coop mega, og det var jo ikke så veldig ille.

  Min mening ang denne pizzaen er at den var faktisk veldig god. Jeg kjenner flere som sier den ikke smaker noe godt, men det varierer fra person til person. Jeg gir denne pizzaen terningkast 4/6.

  HUSK å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Hva synes du om sjokolade pizzaen?

 • Publisert: 01.10.2017, 19:50
 • Kategori: BLOGG
 • 2 kommentarer
 • WHAT TO DO ON A SUNDAY

 • Publisert: 01.10.2017, 18:13
 • Kategori: BLOGG
 • Jeg er vel ikke den eneste som pleier å kjede meg på søndager? Her kommer noen tips til hva du kan gjøre<3

  1. SOVE LENGE

  Jeg er forhåpentligvis ikke den eneste som sover lenge på søndager? Hahah!

  2. FILM/ SERIE MARATON

  Jeg elsker å sitte inne å se på film/serier dagen lang! Anbefaler virkelig å se miracles from heaven, GAGA: FIVE FOOT TWO, american horror story og gossip girl! Du finner alle jeg nevnte på Netflix <3

  3. TA BILDER

  Hva med å ta nye bilder til Instagram? Eller kanskje du vil ha et nytt profilbilde på Facebook?

  4. LESE

  Hva med å lese en bok? Kanskje du vil prøve en ny bok, eller lese en du har lest så utrolig mange ganger med aldri blir lei av?

  5. TRENE

  Jeg kan ikke si at jeg er så veldig flink til å trene, men de gangene jeg gjør det, så er det utrolig gøy! Ta deg en jogge tur, eller kjør på med styrketrening!

  6. BAKE

  Det er alltid sykt godt å spise noe som er hjemmebakt! Kanskje du vil bake rundstykker eller sjokoladekake?

  7. RYDDE ROMMET

  Jeg har ryddet rommet mitt idag, og er så glad for at jeg gjorde det! Det var alt for rotete...

  8. LAGE BLOGG ELLER YOUTUBE

  Kanskje du har hatt lyst til å starte med blogg eller YouTube lenge? Da synes jeg du skal gjør det nå! Tenk så gøy! Kanskje du til og med blir kjent?

  9. MØT VENNER

  Det er alltid koselig å være med venner! Om du bare er med ei venninne/ en venn, eller flere!

  10. RYDD KLESSKAPET

  Mitt klesskap, er heeelt rotete! Jeg burde virkelig ryddet det snart. Jeg har alt for mye klær! Klær jeg ikke bruker og klær som er for små. Kanskje du kan legge ut klærne som du ikke bruker til salgs eller gi dem til Fretex?

  Så jeg håper dere fikk noen tips til hva dere kan gjøre<3 bildet er foresten tatt i januar.

  HUSK å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 01.10.2017, 18:13
 • Kategori: BLOGG
 • 2 kommentarer
 • hits