MIN BUCKET LIST DEL 1

 • Publisert: 06.11.2017, 19:07
 • Kategori: OM MEG
 • Hei hei dere! Idag så var jeg på bup. Det gikk helt greit synes jeg. Vi var også innom sykehuset for å hente ei pakke, og etter det var vi på butikken. Jeg fikk foresten den siste pakka mi fra makeupmekka i dag, og jeg skal vise dere hva jeg bestilte i morgen. Nå sitter jeg bare i senga og blogger, og etterpå så skal jeg rydde rommet mitt her hos pappa. Nå tenkte jeg å vise dere litt av min bucket list, så here you go!

  1. Gifte meg

  Helt siden jeg var liten, så har jeg alltid ville gifte meg. Selvfølgelig vil jeg vente noen år, og til jeg har funnet den rette. Jeg er tross alt 14 år, så det å gifte seg nå hadde vært uaktuelt for min del. Jeg er virkelig ikke klar for det enda, og det kommer nok til å gå noen år til før jeg er klar for å gifte meg.

  2. Få barn

  Jeg har kjempelyst på barn når jeg blir eldre. Det kommer til å være lenge til før jeg er inne på tanken om å få barn. Jeg er alt for ung til det nå, og hadde ikke taklet det ansvaret. 

   3. Skrive bok

  Jeg har sykt lyst til å skrive en bok før jeg dør. Jeg vil skrive en bok om alt jeg har slitt med, hvordan det var å få diabetes, bloggen og ungdomstiden. Om den blir gitt ut eller ikke, bryr jeg meg ikke om, men uansett så skal jeg skrive en bok før jeg dør.

  4. Utdanning

  Så jeg har planer om å ta 2 utdanninger. Jeg har veldig lyst til å utdanne meg som barnelege siden jeg liker å hjelpe andre, og synes det virker interessant.Jeg vil i tillegg utdanne meg som makeup artist, siden sminke er noe jeg brenner for<3

  5. Skaffe meg en hund

  ​Jeg har utrolig lyst på dyr, Spessielt en hund! Jeg får ikke lov til å få dyr nå, men når jeg blir eldre så vil jeg skaffe meg en hund<3

  6.Hoppe i fallskjerm

  Åhh, jeg har så lyst til å hoppe i fallskjerm, selvom jeg egentlig ikke tørr, haha. Men tenk så kult da!

  7. Oppleve mange land

  Jeg har så lyst til å oppleve så mange land som mulig før jeg dør. Jeg vil oppleve nye kulturer, og se hele verden<3

   

  Så dette var litt av min bucket list, og jeg håper du likte innlegget. Del 2 kommer om ikke så alt for lenge<3

   

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 06.11.2017, 19:07
 • Kategori: OM MEG
 • 8 kommentarer
 • DETTE GJØR AT JEG IKKE LESER EN BLOGG

 • Publisert: 01.11.2017, 19:29
 • Kategori: OM MEG
 • Så jeg har fått sykt bra respons på det nye designet. Det er faktisk litt sykt. Det er mange som også sier at de synes bloggen har forandret seg, og blitt mye bedre på bare en måned. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg at dere liker hva jeg skriver, og hvordan bloggen ser ut. Jeg prøver stadig å få bloggen bedre, og nå er jeg veldig fornøyd. Jeg liker blogger som ser ryddige og rene ut, og takket være gratisdesignet.blogg.no har jeg også fått en ryddig og ren blogg. Når jeg skal lese andre sine blogger, så er det første jeg ser på designet. Er designet kjedelig, uproft og masse forskjellige farger, så trykker jeg meg ut igjen med en eneste gang. Når et bloggdesign er sånn, så tenker jeg med en gang at bloggeren er uproff, og at h*n ikke gidder å bry seg. Derfor føler jeg design er veldig viktig, hvis du er ute etter å få en suksessfull blogg. Når jeg har skrevet ferdig dette innlegget, så skal jeg rydde rommet og dusje. Jeg har foresten bestilt t pakker på nettet, som jeg gleder meg til jeg får, sånn at jeg kan vise dere hva jeg har kjøpt. 

   

  Nå som jeg snakker om hva som gjør at jeg ikke leser en blogg, så tenkte jeg at jeg kunne komme med noen flere punkter. Det er faktisk veldig mye som gjør at jeg ikke gidder å lese en blogg, så here you go.

  1. Kjedelig design:

  Det kan være veldig vanskelig å finne et design man liker. Jeg personlig liker ikke gratisdesignene til blogg.no, siden de blir fort veldig uproffe og dårlige farger. Man må ikke kjøpe et design, for det er mange bloggere sm lager kule gratisdesign. For å legge inn et design, så kan det være veldig greit å kunne litt om HTML koder. Jeg lærte meg det veldig fort, så for meg så tok det ca 10 minutter å bytte design, og gjøre sånn at det passet bedre til bloggen min. Hvis du googler "gratisdesign til blogg" så finner du mange kule!  Design har såpass mye å si, så hvis et design er dårlig og har masse forskjellige farger, så klikker jeg meg ut igjen med en eneste gang.

  2. Dårlige bilder

  Bilder i innleggene er veldig viktig. Bruker en aldri blogger bilder, alle bildene er tatt med en telefon eller at bildene er dårlig kvalitet, så klikker jeg meg ut med en gang. Da føler jeg at bloggeren ikke tar det å blogge seriøst. Jeg sier ikke at man aldri kan bruke telefonen til å ta bilder, for det har jeg gjort selv. Nå i det siste har jeg vært veldig dårlig på dette med bilder, men det er fordi jeg er syk, så jeg har ikke fått tatt bilder. Ellers så anbefaler jeg å bruke et kamera, men hvis man ikke har råd til et kamera, så kan man bruke telefonen. Men bruker man telefonen til å ta bilder, så må man passe på dette med lys og kvalitet.

  3. Irriterende og dårlige overskrifter

  Jeg leser aldri blogger der bloggerne alltid bruker clickbait. Når jeg sier clickbait, så mener jeg overskrifter som ikke har en dritt med innlegget å gjøre. Hvis noen har en overskrift som sier "SÅ MYE TJENER JEG" så forventer jeg å få vite det. Når du da klikker inn på innlegget å leser det, så står det ingneting om hvor mye den personen tjener. Det er veldig irriterede. Jeg takler heller ikke lange overskrifter med : ;-) :-( ?!? + !!! ??? osv. Da føler jeg overskritten blir rotete, og da er faktisk hele innlegget ødelagt i tillegg. Da gidder jeg ikke å lese mer.

  4. Masse skrivefeil

  Rettskriving er veldig viktig for å få en bra blogg. selvfølgelig så gjør det ingenting med en skrivefeil en gang i blant, men jeg takler ikke når det er skrivefeil i hver eneste setning. Derfor er det veldig viktig å lese igjennom innlegget man skal publisere 2-4 ganger før det blir publisert. En ting er å ha lese og skrivevansker, hvis man ikke har det, så er rettskriving veldig viktig. Det er flere som bare  skriver et innlegg og publiserer, og når man gjør det, så blir det mest sannsynlig endel skrivefeil.Er det for mye skrivefeil, så orker jeg ikke å lese.  

  5. Når en blogger henger ut andre

  Når jeg ser at en blogger henger ut noen andre, så blir jeg rett og slett kvalm. For det første så er det utrolig frekt, og for det andre så gjør jo ikke det at du henger ut andre, at folk vil lese bloggen din. Ser jeg at en blogger henger ut noen, så klikker jeg meg ut av bloggen med en eneste gang!

   

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes! Trykk HER for å komme til siden deres!

   

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 01.11.2017, 19:29
 • Kategori: OM MEG
 • 18 kommentarer
 • 10 TING JEG HATER MED Å BLOGGE

 • Publisert: 27.10.2017, 00:50
 • Kategori: OM MEG
 • Nå som jeg har blogget i snart 1 måned, så har jeg allerede merket både fordeler og ulemper med å blogge. Det er mange negative sider med blogging, så jeg tenkte å dele 10 ting jeg hater med å blogge. Det å blogge tar lang tid. Det er en jobb, og nøye planlegging trengs. Når jeg begynte å blogge, så trodde jeg aldri at det kom til å være så hardt. Ikke ta dette feil, for jeg elsker å blogge og vil fortsette med det lenge, men det er faktisk veldig slitsomt, og noen ganger har jeg faktisk ønsket at jeg aldri begynte å blogge. Mange tror man får en suksessfull blogg med kun å skrive et innlegg, men det er langt ifra sannheten. Jeg har holdt på i en måned snart, og jeg vil ikke akkurat si at bloggen min er suksessfull, men den er på vei opp. Det krever at man bruker tid og liker å skrive, noe jeg gjør. Vel, jeg tenkte at dette innlegget ikke skulle bli så langt, men det får gå, haha.

  1. AT DET ER TIDSKREVENDE

  Det er som sagt mange som tror det er så jævlig lett å blogge, og at det tar kort tid. Kjære deg, det tar faktisk lang tid. De fleste innleggene mine bruker jeg 30 minutter til en time på å skrive og jeg må ta bilder. Så på et innlegg, så har jeg brukt lang tid.Hvis du fortsatt tror det å blogge er så enkelt, så kan du jo prøve det selv? Da sier du nok ikke det samme lenger;)

  2. ALLE TROR DE KAN HA EN MENING OM DEG

  Med dette så mener jeg at alle tror de kan mene ting om meg, og si at det er rett, selvom jeg er den eneste personen som vet hva som er sant og hva som ikke er sant. Jeg blir rett og slett forbann når folk tror de vet alt om meg, og sier at det de sier er sant, når det faktisk ikke er det.

  3. SELVOM JEG ER SYK SÅ MÅ JEG JOBBE

  Når man er syk så vil man jo helst slappe av og bli frisk. Når man er blogger så kan man ikke bare drite i å skrive et innlegg, bare fordi man har feks hodepine. Jeg er selv syk nå, og vil helst ligge senga og sove, men dette er jobben min, og for å få en suksessfull blogg så kan jeg ikke bare droppe det fordi jeg er syk.

  4. DET ER EN HELTIDSJOBB

  Nå er vi litt tilbake til punkt nr 1, der jeg sa at blogging er tidskrevende.Du må planlegge,skrive, ta bilder, redigere bildene og poste innlegget. Når det er gjort så er vi tilbake til planlegging igjen.Jeg tenker på hva jeg skal skrive om, i flere timer og til og med dager før jeg skal skrive innlegget. Så det å være blogger er faktisk en heltidsjobb.

  5. DU MÅ SKRIVE BRA OG UTDYPENDE

  Jeg vet ikke helt om denne passer inn her, siden dette er jo positivt, men tar det med uansett. For å blogge, så må du like å skrive og skrive bra og utdypende. Det kan være vanskelig å skrive utdypende, og det er noe man blir bedre til, jo mer øving du får.De første innleggene mine, så skrev jeg ikke utdypende i det hele tatt, og jeg føler jeg har vokst ganske mye på en måned. 

  6. SKRIVESPERRE

  Jeg virkelig hater å ha skrivesperre! Det er så sykt irriterende, og da ender det opp med at jeg prøver 3-4 forskjellige typer innlegg, men sletter de igjen fordi jeg ikke synes de ble bra.Da ender det til slutt opp med at jeg poster et innlegg om dagen min, noe som ikke er så sykt gøy å lese om, haha.

  7. FOLK TROR JEG FÅR ALT SPONSET

  Dette er ikke sant. Jeg har blitt sponset 1 gang, og har hatt 3-4 samarbeid. Hvis jeg legger ut et innlegg om noe jeg liker, så hender det jeg faktisk får kommentarer der det står at jeg bare lyver og at det er sponset. Alle innlegg som evt er sponset eller som jeg kan tjene noe på, er markert i øverste venstre hjørnet av innlegget. 

  8. HATKOMMENTARER

  Jeg er nok ikke den eneste bloggeren som hater hatkommentarer. De er sykt unødvendige, og kan såre andre. Heldigvis så skal det mye til for at jeg tar hat til meg, men det er jo fortsatt ikke gøy, og veldig unødvendig. Hva tjener de personene på å skrive hat? ingenting! Så selvom jeg tåler hatkommentarer, så er det ikke alle som takler det.

  9. DU BLIR SETT PÅ SOM EN HERMER

  Hvis man feks legger ut et lignende innlegg som en av toppbloggerene, så hermer man. Jeg får masse inspirasjon av å lese andre sine blogger, men jeg kopierer jo ikke hva de legger ut? Feks så er nok ikke jeg den eneste som har skrevet hva man hater med å blogge. Men hermer jeg for det? Nei. Jeg kommer på punktene selv, for dette er hva jeg hater personlig. Så bare fordi en annen blogger har et lignende innlegg som en av toppbloggerne, så betyr det ikke at den personen hermer. Jeg har aldri fått kommentarer på at folk sier jeg hermer, men har sett at andre har fått det. Det er nok ikke så veldig hyggelig å bli sett på som en hermer.

  10, Å BLI SETT PÅ SOM DUM FORDI MAN BLOGGER

  Jeg virkelig hater når folk sier at bloggere er dumme, falske og at de ikke har ordentlige meninger. Det er så langt ifra sannheten som overhode mulig. Ja, det er noen bloggere som faktisk er litt dumme og falske, men vær så snill da, ikke ta alle under samme kam! Jeg ser virkelig ikke på meg selv som dum og falsk og jeg har ordentlige meninger. Kan ikke alle bare slutte å dømme bloggere? Det å blogge har faktisk blitt et yrke. En jobb man kan tjene penger på, hvis du jobber hardt nok. 

   

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. Trykk på linken for å komme til siden deres!http://www.dodolashes.com

  Gjerne kommenter spørsmål til ukens spørsmål<3

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 27.10.2017, 00:50
 • Kategori: OM MEG
 • 13 kommentarer
 • DETTE GJØR MEG GLAD

 • Publisert: 12.10.2017, 19:46
 • Kategori: OM MEG
 • VENNER

  Det å være med vennene mine, og snakke med dem gjør meg glad. Jeg er så utrolig heldig som har de vennene jeg har, siden de er best! De støtter meg uansett hva, og de er bare helt fantastiske! Tusen takk, dere vet hvem dere er!<3

  MINNER

  Det å se tilbake på minner, og ting du har opplevd er så gøy og jeg blir skikkelig glad av det! Alle minnene med familien og venner, og tenke tilbake på hvor gøy vi hadde det<3

  SNILLE MENNESKER

  Jeg blir utrolig glad når jeg ser hvor snille folk kan være. Alt fra å gi en krone til mannen foran deg i køen, som manglet en krone, til å hjelpe den gamle damen med alle posene hjem, selvom du egentlig ikke skulle den vegen. Det gjør meg så glad å se at mennesker tar vare på hverandre, og er snille<3

  JUL

  Det er vel ikke bare jeg som blir utrolig glad når julen nærmer seg? Det er noe av det jeg ser mest frem til hele året, og jeg er som regel alltid glad i Desember. Og på selve julaften, er jeg glad. Maten, pynten, musikken og det å være med familien og kose seg. Det betyr så utrolig mye for meg <3

  FAMILIEN

  Jeg er så utrolig glad i familien min, og jeg veldig glad for at jeg har dem. De betyr alt for meg<3

  DYR

  Jeg blir utrolig glad når jeg ser dyr, og skulle virkelig ønske jeg hadde dyr selv:(

  MUSIKK

  Musikk gjør meg glad uansett hva<3 Jeg elsker musikk, og er avhengig av det, hehe.

  - Kommenter spm til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 12.10.2017, 19:46
 • Kategori: OM MEG
 • 1 kommentarer
 • SKAL JEG SLUTTE?

 • Publisert: 12.10.2017, 15:47
 • Kategori: OM MEG
 • Jeg har fått mange spørsmål om jeg har sluttet med bloggen, om jeg skal slutte og om jeg har pause. Jeg kan vel si at jeg har hatt en slags pause. Jeg har ikke hatt energi til å legge ut noe, og har hatt så mye å tenke på.

  Jeg skal ikke slutte med bloggen, men det ble bare for mye. Jeg skrev ca 3 innlegg om dagen før, noe som kanskje var en feil. Siden jeg skrev 3 innlegg om dagen, mistet jeg kreativiteten til å finne på noe å skrive om. Derfor har jeg trengt en liten pause, for å tenke på hva jeg kan legge ut.

  Jeg har også veldig mye å tenke på og gjøre for tiden. Neste uke, så er jeg opptatt nesten hele uken. Tirsdag kommer diabetes sykepleieren til skolen, for å forklare elevene og lærerne litt ang diabetes. På onsdag er det skolemøte med meg,foreldrene mine, lærere, ppt, barnevernet og bup. Torsdag skal jeg på kontroll time på sykehuset, og på fredag skal jeg til ernæringsfysiolog. Neste uke blir en utrolig travel uke, og jeg kommer til å bli så utrolig sliten.

  (Bildet er tatt fra We heart it)

  På lørdag har mamma bursdag, så jeg skal bake kake på fredagskvelden, og lage frokost til hu på lørdagsmorgen. Hun skal til Oslo på lørdag, så da kommer Benedikte til meg på lørdag. Jeg gleder meg veldig, og vi skal kose oss med taco, godteri, film og kanskje litt kake, Hehe.

  Så det kommer nok ikke så sykt mange innlegg fremover, men skal prøve å få til et om dagen i hvert fall ♥

  Husk å bruke rabattkoden "Andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Kommenter spm til ukens spørsmål<3

 • Publisert: 12.10.2017, 15:47
 • Kategori: OM MEG
 • 0 kommentarer
 • 10 KJAPPE FAKTA OM MEG

 • Publisert: 30.09.2017, 23:06
 • Kategori: OM MEG
 • Tenkte å ha 10 kjappe fakta om meg, sånn at dere kan bli bedre kjent med meg<3

  1. JEG ELSKER Å VÆRE ALENE

  Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker å være alene hjemme? Sove, se på Netflix, ha på høy musikk, lage god mat og kose seg med godteri og brus:)

  2. JEG HAR HATT 3 BLOGGER FØR

  Jeg hadde faktisk blogg når jeg var sånn 11 år, haha! Så kleint da. Hadde også blogg når jeg var 12-13, og da lagde jeg meg blogg kun fordi alle andre gjorde det. Også er det denne bloggen her nå<3

  4. JEG LÅSER ALLTID DØRA

  Jeg er så utrolig redd for at noen plutselig skal komme inn, så jeg sjekker alltid at døra er låst før jeg legger meg, og jeg kan sjekke om døra er låst flere ganger om dagen.

  5. JEG ELSKER MAT

  Mat er så godt, haha!

  6. JEG ER VELDIG LAT

  Jeg ligger som regel i senga og ser på Netflix, fordi det er liksom livet mitt haha, Neida. Men jeg er utrolig lat.

  7. JEG ELSKER Å SOVE

  Jeg sover sykt lenge! Jeg elsker å sove, det er så godt, haha!

  8. JEG BRUKER ALT FOR MYE PENGER

  Jeg bruker sykt mye penger på mat, klær og sminke. Jeg bruker rett og slett alt for mye...

  9. JEG ELSKER Å SYNGE

  Jeg gikk på kor helt siden jeg var 3(?) år frem til jeg ble 12 (?) Jeg elsker å synge!

  10. JEG ER UTÅLMODIG

  Jeg er virkelig sykt utålmodig! Behøver vel ikke å si så mye mer ang dette...

  Husk å bruke rabattkoden min "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes!

  - Gjerne kom med forslag til hva jeg kan blogge om<3

 • Publisert: 30.09.2017, 23:06
 • Kategori: OM MEG
 • 6 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE!

 • Publisert: 29.09.2017, 20:00
 • Kategori: OM MEG
 • Hei! Så siden jeg fikk en del spørsmål med en gang på det forrige innlegget, så tenkte jeg at jeg kunne svare på alle spørsmålene jeg fikk med en gang.

  Hva liker du best med å blogge?

  Det må nok være det å kunne skrive og dele ting med dere. Også er jo dere leserne  fantastiske!

  Var det kleint å starte å blogge?

  Både ja og nei. Var selvfølgelig litt skummelt, og jeg tenkte mye på hvordan folk kom til å reagere. Men nå så går det helt fint.

  Kan du fortelle litt om hvordan det var å få diagnosen diabetes?

  Ja, selvfølgelig kan jeg det! Tenker å skrive et eget innlegg ang det.

  Tjener du noe på bloggen?

  Nå har jeg bare blogget i to dager og jeg har ikke mange lesere, men jeg har tjent 2kr igjennom affiliatelinker.

  Hvor lenge har du blogget?

  Bare i to dager, men har hatt flere blogger før.

  Hvordan reagerte vennene dine når du begynte å blogge?

  De reagerte veldig forskjellig. De fleste syntes det var kult, og noen syntes det var kleint. 

  Har du sponsorer?

  For øyeblikket så har jeg ikke det. Men jeg ble sponset av http://www.dodolashes.com/ for en stund siden, også har jeg hatt flere samarbeidspartnere.

  Hva bruker du til å ta bilder med på instagram?

  Jeg bruker mest telefonen min (IPhone 7 plus) men noen ganger bruker jeg speilreflekskamera Canon EOS 1200D

  Får du hat?

  Ja, litt. Men ikke mye.

  Har du YouTube?

  Nei, det har jeg ikke.

  Har du kjæreste?

  Nei.

  Favoritt høytid?

  JUL!!

  Liker du halloween?

  JAA!! Jeg elsker halloween!

  Hvor mye tjener du på bloggen?

  Ikke mye, 2kr haha.

  Kan du lage en halloween look?

  Kanskje, vi får se;)

  Hvordan takler du hat?

  Nå får jeg ikke mye hat, men jeg takler det veldig bra.

  Hva er målet med bloggen?

  Akkurat nå, så er målet mitt å få 100 lesere. Ellers så er målene mine for fremtiden å havne på topplisten og å kunne leve av bloggen.

  Hvilke karakterer får du på skolen?

  Jeg går på privatskole, der vi ikke har karakter. Vi får karakter i slutten av 10. klasse, sånn at vi kan søke på vgs. 

  Tips til hvordan jeg kan starte en blogg, og hvordan jeg skal tørre det?

  Bruk tid på innleggene, sats alt og post regelmessig. Når det kommer til det å skulle tørre det, så foreslår jeg at du bare gjør det. 

   

  Så dette var spørsmålene jeg fikk denne gangen. Er det noe mer du lurer på, så kan du spørre i kommentarfeltet<3 

   

 • Publisert: 29.09.2017, 20:00
 • Kategori: OM MEG
 • 2 kommentarer
 • 10 TING JEG HATER

 • Publisert: 29.09.2017, 15:05
 • Kategori: OM MEG
 • 1. KØ

  Dette er noe av det værste jeg vet om, og sykt irriterende. Kø for å gå på do, bilkø, kø i kassa osv. Jeg er en utrolig utålmodig person, så noe av det mest irriterende jeg vet om er å måtte stå å vente...

  2. EDDERKOPPER

  Jeg hater virkelig edderkopper. Uansett hvor store de er, så freaker jeg ut. En gang så skulle jeg sove, så snur jeg meg mot veggen og der var det en stor edderkopp. Når jeg sier stor så var den faktisk stor også. Jeg spratt opp av senga og begynte å skrike som bare det.

  3. STRESS

  Er det noe jeg hater, så er det å stresse. Det gjør noe med humøret mitt, og kan rett og slett ødelegge hele dagen min.

  4. FOLK SOM HAKKER NED PÅ ANDRE

  Jeg blir rett og slett forbanna hvis jeg hører noen hakker ned på andre. Om de hakker ned på en venn, en på skolen, en kjendis eller foreldrene sine, så blir jeg så utrolig forbanna.

  5. SURE MENNESKER

  Du vet de menneskene som alltid er sure? De klarer alltid å finne noe negativt i en situasjon, uansett hva. Det irriterer meg som bare det! Kan være alt fra at maten de nettopp spiste ikke smakte noe godt, til at bussen var forsinket. Negative mennesker er så irriterende... Og når noen andre er sure og negative, så gjør det noe med humøret mitt.

  6. RYDDE ROMMET

  Denne kan vel de fleste si seg enig i. Jeg hater å rydde rommet mitt, men det er alltid så godt når man har fått gjort det.

  7. FOLK SOM LYVER

  Alle kjenner vel noen eller er venn med noen som lyver hele tiden. De lyver for at livet deres skal virke så perfekt. De lyver så mye, at etterhvert så begynner de å tro på det selv.

  8. KRANGEL

  Om det er med mamma eller ei venninne, så er det like ille. Alle har nok opplevd krangling før, og det er virkelig ikke gøy!

  9. MAS

  Når folk maser på meg, så skjer det noe med meg sånn at jeg blir sur, og det tar lengre tid før jeg får gjort det jeg skal gjøre.

  10. BEDREVITERE

  De som ALLTID skal ha rett, og som ALLTID retter på deg. Det er så sykt irriterende. Disse menneskene burde virkelig gå litt inn i seg selv, og prøve å slutte med å alltid rette på andre.

  Fikk foresten en pakke fra Makeupmekka i posten i går, og det jeg bestilte, kan du se på bildet over!

  Jeg håper dere likte og syntes dette innlegget var underholdene,så snakkes vi senere<3

  Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, så kommenter noe dere lurer på i kommentarfeltet<3

 • Publisert: 29.09.2017, 15:05
 • Kategori: OM MEG
 • 10 kommentarer
 • FØR JEG DØR

 • Publisert: 28.09.2017, 22:02
 • Kategori: OM MEG
 • Alle har sikkert noen ting de vil oppleve før de dør. Jeg har mange ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør, så jeg tenkte å dele noen av dem med dere<3

  1.FLYTTE TIL UTLANDET

  Er det noe jeg virkelig har lyst til å gjøre i løpet av livet, så er det å flytte til utlandet. Enten Spania eller LA. Livet er alt for kort til å bo hele livet i Norge.

  2.HOPPE I FALLSKJERM

  Tenk så kult da! Jeg har litt høydeskrekk, men vil fortsatt gjøre det. Tenk på den opplevelsen!

  3.LÆRE ET NYTT SPRÅK

  Jeg har veldig lyst til å lære meg et annet språk! Nå kan jeg jo engelsk, også har jeg tysk på skolen. Hadde også spansk før jeg bytta skole, men kan ikke så veldig mye. Så jeg kunne virkelig tenkt meg å lære meg spansk i fremtiden.

  4.REISE JORDA RUNDT

  Dette har jeg så sykt lyst til. Vet jo at det koster utrolig mye penger, men har virkelig veldig lyst til å oppleve hele verden. Oppleve andre kulturer, og tenk på den opplevelsen og masse minner<3

  5.UTDANNELSE

  Jeg har lyst på en bra utdannelse og jobb der jeg tjener veldig mye. Men vil også trives i jobben selvfølgelig.

  6.KJØPE DRØMMEHUSET

  De fleste vet vell hvordan drømmehuset sitt ser ut. Men ikke alle får kjøpt drømmehuset sitt. Det er noe jeg har veldig lyst til å få gjort, og håper virkelig jeg får gjort det.

  7.STARTE NOE EGET

  Jeg har veldig lyst til å starte mitt eget sminkemerke, klesmerke eller skrive en bok. Tenk så kult da!

  Så dette var noe av det jeg har lyst til å få til før jeg dør. Håper virkelig at noe av dette blir virkelighet.

 • Publisert: 28.09.2017, 22:02
 • Kategori: OM MEG
 • 6 kommentarer
 • 10 fakta om meg

 • Publisert: 27.09.2017, 19:30
 • Kategori: OM MEG
 • 1.Jeg har diabetes

   

  Jeg fikk diabetes type 1 i slutten av januar i år. Det var helt forferdelig og veldig tungt. Lære seg å regne ut karbohydrater for å finne ut hvor mye insulin jeg skulle sette, sette riktig dose insulin, lære meg å sette sprøyte i lår og mage og mye mer. Det var lange dager med masse informasjon. Tenker å skrive et eget innlegg om diabetesen.

  2.Jeg er avhengig av Pepsi Max

  Dette er helt ærlig litt flaut å skrive, men jeg er avhengig av Pepsi Max. Jeg drikker det hver eneste dag, noe som ikke er så veldig lurt. Må virkelig prøve å skjerpe meg og drikke mindre Pepsi Max. Det er absolutt ikke bra å drikke så mye.

  3.Jeg hater edderkopper

  Er det noe jeg hater, så er det edderkopper. Jeg takler de rett og slett ikke. Uansett hvor liten edderkopp det er, så freaker jeg helt ut.

  4. Bruker alt for mye penger på sminke og mat

  Er det noe jeg bruker sykt mye penger på, så er det sminke og mat. Jeg skammer meg rett og slett over hvor mye penger jeg bruker på dette.

  5. Jeg er utrolig glemsk

  Dette irriterer familien og vennene mine seg over. Jeg glemmer virkelig utrolig mye.

  6. Jeg elsker musikk

  Jeg elsker musikk! Jeg synger hele tiden, men kan ikke spille noen instrumenter. Det er veldig synd, for jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne å spille noe.

  7. Jeg er avhengig av telefonen min

  Jeg har med meg telefonen over alt! Jeg klarer meg ikke uten den, noe som er veldig dumt.

  8. Jeg er veldig rotete...

  Dette er så irriterende! Jeg kan rydde rommet mitt, og noen få dager senere er det helt rotete igjen. Gidder jeg å rydde det igjen da? Nei, ikke med det første.

  9. Jeg elsker å sove

  Jeg er den personen som sover sykt lenge. Jeg elsker rett og slett å sove. Jeg kan sove til langt på dagen, noe jeg kanskje ikke burde.

  10. Jeg elsker å ta bilder

  Jeg elsker virkelig å ta bilder! Jeg har en instagram der jeg legger ut bilder regelmessig.Det å ta bilder er en hobby for meg.

  Legger med et bilde jeg tok for en stund siden<3

  Gjerne følg meg på instagram! (Trykk HER)

   

  https://advrl.com/563/65060/m-c

 • Publisert: 27.09.2017, 19:30
 • Kategori: OM MEG
 • 8 kommentarer
 • hits