BLOGGEN ER SOM EN DAGBOK FOR MEG

 • Publisert: 29.10.2017, 23:50
 • Kategori: PERSONLIG
 • Helt ærlig, så vet jeg ikke meningen med dette innlegget. Jeg bare satte meg ned foran macen, og begynte å skrive. Jeg vet heller ikke hva jeg vil frem til, men det var bare noe som sa "nå må du skrive et innlegg".Som regel så skriver jeg best på kvelden/natta. Da kommer mange tanker, og jeg skriver mer åpent. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn. Kanskje jeg er så trøtt at jeg bare skriver noe? Det er bare noe med at det er mye enklere for meg å være åpen på natta. 

  Det å blogge, er rett og slett jævlig godt. Bloggen er en slags dagbok for meg. Forskjellen er at en dagbok er privat, og noe kun jeg kan lese, mens en blogg kan alle lese. Det er forskjellen. Helt ærlig, så er det veldig skremmende å tenke på. Jeg prøver å ikke tenke på at alle kan gå inn på bloggen min, og lese innleggene mine. Både de sterke og personlige innleggene, og de helt vanlige. Det er nok det at jeg ikke tenker på det, at jeg klarer å være så personlig og åpen. Jeg elsker å lese blogger som er personlige. Før jeg begynte å blogge, så klarte jeg ikke å skjønne at noen klarte å være så åpne om forskjellige ting. Jeg tenkte "jeg hadde aldri klart det". Etter jeg begynte å blogge, så skjønte jeg det. Det er så godt å kunne være åpen, og dele det man går å tenker på. Dele hva man synes er vanskelig med flere, og kanskje noen andre også føler det er vanskelig. Jeg elsker at bloggere klarer å legge personligheten deres i innleggene og bloggen sin, og det er det jeg prøver på. Jeg vil ikke være den bloggeren som kun skriver om sminke. Jeg vil ikke være den bloggeren som prøver å få livet sitt til å virke perfekt. Jeg vil ikke være den bloggeren som skjuler seg bak bloggen. Jeg vil være den bloggeren som tørr å være seg selv. Jeg vil være den bloggeren som er et godt forbilde. Jeg vil være den bloggeren som klarer å vise at livet ikke er perfekt, og at man også har dårlige dager. Jeg vil være meg.

  Jeg elsker å dele det jeg tenker på, og jeg angrer ikke et eneste sekund på innleggene jeg har skrevet. Jeg står for alt jeg har skrevet på bloggen, og kommer alltid til å gjøre det. Selvfølgelig er det vanskelig å være åpen om alt, men jeg vil vise at livet mitt ikke er perfekt. Jeg vil vise at man kan være seg selv, og ar man har både bra og dårlige dager. Jeg vil være et godt forbilde for leserne mine. Om det betyr at jeg må være såpass åpen om livet mitt sånn som jeg er, så får jeg bare gjøre det. Om det at jeg er åpen, kan hjelpe andre, så gjør jeg det. Det å kun hjelpe andre med å være personlig og skrive om de tingene man synes er vanskelige, er så godt. Om jeg kan hjelpe noen med angst til å ikke føle seg alene, så skriver jeg om angsten min. Om jeg kan hjelpe noen med diabetes, så skriver jeg om diabetesen min. Om jeg kan hjelpe noen med å være ærlig, så skal jeg være ærlig om absolutt alt!

  Men en ting som er viktig å huske, er at jeg skal blogge fordi jeg vil, og ikke fordi jeg må. Og nå, så vil jeg. Den dagen jeg føler at jeg må skrive et innlegg, for at leserne mine skal ha noe å lese, så kan jeg rett og slett slutte å blogge. Da er ikke bloggen noe jeg vil lenger. Da er bloggen noe jeg føler jeg må fortsette med fordi leserne mine vil det. Det blir helt feil. Jeg skal blogge for meg. Jeg skal blogge fordi jeg vil, og fordi det er noe jeg brenner for. Så den dagen bloggen kun er noe jeg føler jeg må fortsette med, så slutter jeg. For da er det rett og slett ikke noe jeg brenner for lenger. Da er det kun noe jeg føler meg presset til å fortsette med.

  Jeg håper det er lenge til jeg føler at bloggen er noe jeg føler meg presset til å fortsette med, men man vet jo aldri når det skjer. Det kan skje om en uke, et år eller 10 år. Ingen vet. Det jeg vet, er at her og nå, så vil jeg fortsette, og jeg håper jeg kommer til å føle det sånn i mange år til.

  Som jeg sa i starten av innlegget, så vet jeg ikke hva meningen med dette innlegget er, men det jeg vil fram til er at, jeg vil være et forbilde. Jeg vil være meg, og jeg vil være åpen og personlig på bloggen. Jeg vil kunne hjelpe andre med innleggene mine, og blogging er noe jeg brenner for. Jeg vil ikke være falsk og lyve om hvor perfekt livet mitt er, når livet mitt ikke er perfekt. 

  Selvom livet mitt ikke er perfekt, så elsker jeg alle menneskene jeg har i livet mitt, og kunne aldri klart meg uten de. Livet er ikke perfekt, men vi kan prøve å gjøre det beste ut av det, for å få et bra liv, siden vi har mest sannsynlig kun får et. 

  Processed with VSCO with hb1 preset

  slenger med et bilde fra Kroatia<3

   

   

  Klem Andrea<3

                                           

 • Publisert: 29.10.2017, 23:50
 • Kategori: PERSONLIG
 • 6 kommentarer
 • JEG ER FERDIG

 • Publisert: 25.10.2017, 10:48
 • Kategori: PERSONLIG
 • Så dere har sikkert fått med dere at jeg ikke har blogget like my som før. Vel, jeg er er helt utslitt. Jeg har diabetes type 1, som jeg ikke får stabilisert. Jeg har alt for høyt blodsukker, noe som gjør meg utrolig sliten. Det er virkelig ikke bra å gå med for høyt blodsukker over lengre tid, for det kan få alvorlige konsekvenser. Dere skal få slippe å høre meg klage over hvor fælt jeg har det, men jeg må bare få sagt dette. Diabetes er en dritt sykdom, den er jævlig vanskelig å ha og det og det er en jobb 24/7! Så til dere som sier det er så enkelt å ha diabetes, jeg skulle gjerne sett dere ha diabetes i en uke. Det er IKKE lett! Jeg hater denne sykdommen, og den gjør meg sykt sint og frustrert. Jeg skulle virkelig ønske jeg aldri fikk denne sykdommen, men det var ingenting jeg kunne gjort annerledes.Over til noe helt annet, så blogger jeg faktisk fra macen nå. Jeg har pleid å blogge fra telefonen siden det er utrolig enkelt, og den gamle pcen min sugde rett og slett.Det er så godt å endelig ha mac. Jeg elsker den! Og det er utrolig godt å blogge fra macen, siden det er så enkelt. 

   

  I dag så skal jeg til pappa en tur og sette opp internettet vårt. For dere som ikke visste det fra før av, så hadde vi ikke internett hos pappa før. Jeg er så glad for at vi endelig har fått det! Jeg er foresten fortsatt syk, og er helt ferdig. Jeg er så sliten! Jeg gleder meg sykt til å legge meg i kveld, haha. Nå tenkte jeg å ta litt bilder med kameraet mitt, sånn at jeg har litt bilder å poste på bloggen. Nå i det siste, så har jeg postet endel gamle bilder, rett og slett fordi jeg er alt for lat til å ta nye, haha. Har dere foresten merket noe nytt med bloggen? Jeg har byttet profilbilde og header. Nå er jeg faktisk ganske fornøyd, og jeg synes bloggen ser mer ryddig ut når headeren er hvit. Etter jeg har tatt bildene, så skal jeg spise frokost. Jeg burde kanskje spist litt tidligere, men men.

  Så da vet dere planene mine for dagen, og jeg tviler på at det kommer flere blogginnlegg i dag. Kanskje jeg orker å skrive et innlegg til senere i dag? Ellers så har jeg ikke så mye mer å si, haha. 

   

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos http://www.dodolashes.com ! Trykk på linken for å komme til nettsiden deres!

 • Publisert: 25.10.2017, 10:48
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • JEG KNAKK SAMMEN

 • Publisert: 08.10.2017, 17:28
 • Kategori: PERSONLIG
 • Du vet de dagene når alt er helt jævlig, og du bare vil stenge deg inne på rommet? Du føler deg forferdelig, og føler at alt håp er borte.

  Vel, i går så knakk jeg sammen. Midt på natta, kom alle følelsene mine som jeg har stengt inne i ca 10 måneder ut. Det var forferdelig. Jeg gråt i 3-4 timer, og visste ikke hva jeg skulle gjøre.

  Alle følelsene som jeg har stengt inne, bare strømmet på. Jeg har prøvd å unngå det, men jeg klarte det ikke lenger. Det har skjedd så utrolig mye de siste månedene, og det er så mye jeg ikke takler.

  Jeg har løyet til mine bestevenner, og i går fikk jeg nok. Jeg fortalte dem hva jeg hadde løyet om. Jeg tenker å ikke si hva jeg løy om, siden det er veldig personlig. I hvert fall, så knakk jeg sammen, og måtte fortelle sannheten. Jeg snakket med flere av venninnene mine, og fortalte akkurat hva jeg følte. det var så utrolig godt å få ut alle følelsene mine, og få sagt hva jeg tenker.

  Jeg har fått slengt drittkommentarer i trynet og på nett, og det gjorde det jo enda verre. Det ble startet rykter om meg, og når vi legger sammen alt av løgner,rykter, drittkommentarer, diabetes, angst,skole,venner osv, så sier det seg selv at det blir for mye.

  Ikke nok med at jeg må håndtere mine egne problemer, så må jeg håndtere vennene mine sine problemer. Jeg klandre dem ikke, siden jeg vet mange av vennene mine sliter også. Men noen ganger blir det alt for mye.

  Så som sagt, så ble det alt for mye for meg. Jeg knakk sammen. Jeg taklet ikke mer. Alt av følelser og dumme valg kom ut, og jeg fikk fortalt vennene mine hvordan jeg følte meg.

  Jeg er så glad for at jeg har så støttende og gode venner og jeg er utrolig glad i dem. De klarer å få meg til å føle meg bedre uansett hva. Jeg er så glad for at jeg fant disse vennene, for de er virkelig best!<3

 • Publisert: 08.10.2017, 17:28
 • Kategori: PERSONLIG
 • 4 kommentarer
 • DET ER IKKE GREIT!

 • Publisert: 07.10.2017, 23:42
 • Kategori: PERSONLIG
 • Vi lever i 2017, der skjønnhet ikke kommer innenfra lenger, ikke ha råd til alt er å være fattig, å røyke,drikke og ligge rundt som 13-14 åring er normalt, man er hore hvis man ligger med noen, å ha drømmer er å være innbilsk, hvis man er lei seg så er man deppa, har du noen ekstra kilo er du feit og hvis man er for tynn har du spiseforstyrrelse.

  Hvordan ble det sånn?

  Samfunnet har forandret seg så utrolig mye på bare noen få år. Er du deg selv, så er du rar, prøver du å være noen andre er du enda rarere. Har du en annen legning enn hetero er du kvalmende. Og Opererer du utseende ditt er du fake.

  Du kan ikke gjøre noe feil, for da blir du pirket på. Er du ikke kul, blir du mobbet.

  Når ble dette greit?

  Når ble det greit å mobbe hverandre, slenge dritt og lage rykter, fordi man prøver å komme seg igjennom livet?

  Du som mobber, hva oppnår du? Hva oppnår du med å kalle jenta som har hatt tre kjærester de siste månedene for hore? Hva oppnår du med å sparke gutten som er homofil?

  Synes du dette er greit? Synes du det er kult? Tror du personene du mobber synes det er greit? Svaret er NEI.

  Det er IKKE greit å mobbe andre. Det er IKKE greit å lage falske rykter. Det er IKKE greit å slenge dritt.

  Hvorfor gjør du det da? For å være kul? For å bli bekreftet? For å virke tøff?

  Nå skal du få høre. Du er IKKE kul hvis du mobber.

  Til og med de små kommentarene, er IKKE greit. De små kommentarene kan også ødelegge et annet menneske. Det kan ødelegge denne personen så utrolig mye, at den personen ikke takler mer.

  DU som mobber, kan være en av grunnene til at noen velger å ta livet sitt.

  Vil du det?

  Vil du være grunnen for at noen valgte å drepe seg selv?

  Denne personen drepte seg selv, fordi DU mobbet den. DU slengte kommentarer og lagde rykter. DU ødela denne personen.

  Takket være disse kommentarene og ryktene, valgte denne personen å drepe seg selv. Bare fordi du var usikker, og ville bli bekrefta som kul.

  Tenk på hva du sier, før du sier det. For hver enste kommentar, kan være med på å drepe en person. Bare fordi denne personen ikke så en annen utvei.

  Så neste gang du tenker på å slenge en liten kommentar om at jenta ved siden av deg burde legge på seg fordi hun ser syk ut, eller at gutten som gikk i rosa ikke burde ha på seg det fordi da ser han ut som en homse, tenk først.

  For du vil vel ikke være en av grunnene til at et liv går tapt?

  Meningen bak dette innlegget er at det er forferdelig at i dagens samfunn, at vi ikke kan være oss selv. Det er IKKE akseptabelt å mobbe andre, eller å slenge kommentarer.

  "Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg"

  Jeg er utrolig glad for at jeg aldri har blitt direkte mobbet selv, men selvfølgelig har folk lagd rykter om meg, og slengt drittkommentarer.

  Til deg som blir mobbet, det kan virke som om at alt er helt jævlig nå og at alt håp er borte, men det blir bedre. Tro meg! Du må bare være sterk, og komme deg igjennom det, uansett hvor hardt det er. Støtt deg på de du har rundt deg, og ikke la de andre knekke deg! Stå på<3

 • Publisert: 07.10.2017, 23:42
 • Kategori: PERSONLIG
 • 4 kommentarer
 • JEG BLE KNUST...

 • Publisert: 29.09.2017, 23:49
 • Kategori: PERSONLIG
 • De fleste skjønner ikke hva angst innebærer. Det er bare å "ta seg sammen" . Nei, det er ikke det. Jeg velger nå å være helt åpen om alt som har skjedd siden Januar 2017.

  Det hele startet når jeg ble lagt inn på sykehuset i januar. Jeg hadde alt for høyt blodsukker, så de mistenkte diabetes. Jeg var på sykehuset i 2 uker, og hadde veldig mye fravær på skolen. Når jeg kom hjem igjen fra sykehuset, så skulle jeg egentlig på skolen. Men jeg hadde ikke vært der på lenge, så jeg ble redd. Jeg ble kvalm, og fikk vondt i hodet. Sånn følte jeg det lenge, og fant alltid en grunn for å være hjemme fra skolen. Folk lagde rykter om hvorfor jeg ikke var på skolen. Det var alt fra at jeg var gal, at jeg skulka, og at jeg var innlagt fordi jeg hadde prøvd å tatt livet mitt. Dette er ikke sant. Jeg ble knust av disse ryktene.

  Det gikk lenger og lenger tid, jeg var ikke på skolen i det hele tatt. Det sier seg selv at når man har for mye fravær på skolen, så blir barnevernet innkalt. Jeg var forbanna, men jeg dro fortsatt ikke på skolen. En dag skulle vi på sykehuset, da sa jeg til mamma og pappa at jeg trodde jeg hadde angst. Vi tok det opp på sykehuset og forklarte hvordan jeg følte meg. De sendte søknad til bup. Etter flere måneder, kom jeg inn.

  Jeg hadde fortsatt ikke vært på skolen. Jeg stengte meg inne, og turte ikke lenger å gå på butikken. Hjemmet mitt ble for trygt for meg. De gangene jeg faktisk måtte bli med inn på butikken, var helt jævlige.

  Jeg fikk time på bup, og det var en lettelse. Vi fant ut hva som var verst å gjøre, og det var å dra på skolen. Så fant vi ut hva som var minst ille, men som jeg fortsatt unngikk å gjøre. Det var å gå tur ute. Jeg fikk i lekse å gjøre ting jeg ikke pleier å gjøre. Det var å gå på butikken, gå i byen, dra på cc og ta buss. Det var helt jævlig.

  De ville at jeg skulle tilbake på skolen, men jeg klarte det ikke. Det ble alt for skummelt for meg. De sa til og med at jeg kunne ha halve dager, men jeg klarte det fortsatt ikke. Jeg fikk diagnosen sosialangst.

  Det gikk lenger og lenger tid, og til slutt Nærmet det seg sommerferie. Vi ble enige om å fortsette med å gjøre øvelser som å gå på butikken osv, så skulle jeg starte på skolen igjen etter sommerferien.

  Det gikk bedre i sommerferien. Jeg klarte å dra ut på ting selvom det var ubehagelig. Men så nærmet det seg skole igjen. Jeg gruet meg mer og mer, men jeg måtte.

  Første skoledag, var jeg på skolen. Jeg var der andre dagen også, men hadde ingen å være med. Sånn seriøst ingen. Det var helt jævlig. Jeg ville bare grine, og dra hjem.

  Så ble det mye fravær igjen da. Til slutt bestemte jeg meg for at jeg ville bytte skole. Mamma ringte til rektor på Steinerskolen, og fikk til et møte. Dagen etter var vi på møte, og skrev søknad. Jeg fikk hilse på klassa, og det er verdens beste klasse! De var hyggelige og tok meg godt imot. Så dro vi, og 2 timer senere fikk vi svar på at jeg hadde kommet inn. Jeg var lykkelig.

  Så ble det mandag, første skoledag på ny skole. Jeg gledet meg. Alt ble mye bedre. Jeg hadde noen å være med, jeg kunne være meg selv, og jeg følte meg endelig som en del av klassa.

  I tillegg hadde jeg en app som het sarahah, der jeg fikk anonyme meldinger som "gå å drep deg selv" " du juger om å ha diabetes siden du vil ha oppmerksomhet" "har du ligget med hele Gjøvik?" " hore" og mye mer. Jeg ble helt knust, så jeg slettet appen. Hvordan klarer folk å skrive sånne ting til et annet menneske?

  Jeg sliter fortsatt med noen ting, men det går mye bedre.Så til dere som også sliter med noe, det blir bedre!<3 Kan hende dette innlegget ble litt rotete, men følte for å åpne meg litt. Dere aner ikke hvor hardt det var for meg å skrive dette. Dette året har vært helt jævlig for meg, men endelig går det bedre, og jeg kan se fremover. <3

 • Publisert: 29.09.2017, 23:49
 • Kategori: PERSONLIG
 • 4 kommentarer
 • hits