UKENS SPØRSMÅL// HVA JEG ØNSKER MEG TIL JUL, YOUTUBE OG HVOR LANG TID JEG BRUKER PÅ ET INNLEGG

 • Publisert: 03.11.2017, 19:59
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hei hei dere! Nå er det endelig fredag, noe som er sykt godt! Jeg begynner å bli friskere, noe jeg er veldig glad for. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg vært syk en stund. Men nok om det. Siden det er fredag, så skal jeg ha ukens spørsmål<3 Jeg har valgt ut 10 spørsmål jeg skal svare på, så hvis du ikke får svar på noe du lurer på i dette innlegget, så kan du gå inn på kategori og trykke på ukens spørsmål. Hvis du fortsatt ikke har fått svar på noe du lurer på, så kan du alltids stille spørsmål i kommentarfeltet<3Foresten så fikk jeg endelig pakka mi fra makeupmekka! Det tok litt lenger tid enn vanlig, men men. Legger med bilde av hva jeg bestilte under. Nå skal jeg ikke snakke meg helt bort, så her kommer ukens spørsmål!

  Hvordan har du det akkurat nå?

  Akkurat nå, så har jeg det veldig bra<3

  Synes du det er vanskelig å være så åpen sånn som du er?

  Ja, det synes jeg. Når jeg skriver et personlig innlegg, så leser jeg det mange ganger før jeg publiserer det. Det er jo skummelt å være så åpen som det jeg er, men det er veldig godt også. Jeg elsker bloggere som er personlige, og jeg har også lyst til være det også <3

  Har du youtube?

  Jeg har en kanal ja, men legger ikke ut noe. Hadde før en kanal der jeg la ut videoer, men jeg slettet videoene, siden de var veldig kleine, haha. Har flere ganger tenkt på å starte med YouTube igjen, men det er noe som stopper meg. Jeg er redd for hva andre kommer til å tenke, akkurat som at jeg var redd for hva andre kom til å tenke når jeg startet å blogge. Jeg får ta en ting av gangen, og hvem vet, kanskje jeg starter med YouTube i fremtiden?

  Hva ønsker du deg til jul?

  Jeg ønsker meg et nytt objektiv til kameraet mitt, nytt kamerastativ, ring light fra skatush, penger og sminke<3 Forlanger selvfølgelig ikke å få alt dette, siden dette er dyre ting, men det er dette jeg ønsker meg:)

  Stresser du ofte?

  Det er perioder jeg stresser sykt ofte, noe jeg hater. Jeg hater stress og jeg blir så sliten av å stresse.

  Hvem har laget designet du bruker?

  Det er gratisdesignet.blogg.no. Jeg elsker designene deres, og de ser så ryddige og rene ut<3

  Hva slags hudtype har du?

  Jeg har normal/tørr hund. Jeg har tørr hud i T-sonen mens resten av huden er normal;)

  Spise pizza eller taco i et helt år?

  Helt klart taco. Det er så mye forskjellig tilbehør, så man kan variere litt mer, enn man kan med pizza.

  Hvor lang tid bruker du på å skrive et innlegg?

  Det varierer veldig. Noen ganger kan jeg gjøre ferdig et innlegg på 10 minutter, andre ganger kan det ta flere timer.

  Får du ofte personlige spørsmål som du velger å ikke svare på?

  Jeg svarer på det meste, men har hendt jeg har fått noen spørsmål som er litt for personlige, som jeg da ikke ønsker å dele. Jeg skjønner jo at dere lurer på ting, men det er faktisk noen ting jeg ikke ønsker å dele med hele verden, som jeg helst bare vil ha for meg selv.

  (ikke mitt bilde)

   

  Klem Andrea<3

 • Publisert: 03.11.2017, 19:59
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 2 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL// HVOR MYE JEG TJENER, ANGST OG BYTTE AV SKOLE

 • Publisert: 28.10.2017, 00:12
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hei hei dere! Så dette er det første og siste blogg innlegget i dag. Jeg har vært opptatt i hele dag, så har ikke rukket å skrive et innlegg. I dag var jeg på cc med Cecilie, og jeg kjøpte faktisk nesten ingenting. Det jeg kjøpte var en ny beautyblender, batteri, drikke og lakris til mamma. Så jeg brukte overraskende lite penger. Jeg vet ikke om dere fikk med dere at det var litt "krig" i kommentarfeltet på det forrige innlegget mitt? Det var rett og slett helt latterlig å se at den personen som skrev hat klarte å si så mye dumt, men over til noe helt annet. Siden det er fredag, så er det jo tid for ukens spørsmål. Jeg har faktisk fått mange spørsmål, men jeg får ikke publisert resten av kommentarene. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke får gjort det, men jeg tar fortsatt med noen av de. Jeg skal ikke snakke meg mer bort nå, så her kommer ukens spørsmål.

  1. Hvilket kamera og redigeringsprogram bruker du?

  Jeg bruker Canon EOS 1200D speilreflekskamera og bruker redigeringsprogrammet PhotoScape X. Jeg synes kameraet er helt greit, men vurderer å investere i en ny linse til kameraet etterhvert. Redigeringsprogrammet derimot, digger jeg. Det funker sykt bra til å være gratis, og jeg kommer til å fortsette å bruke det.

  2. Hvor mye tjener du på bloggen?

  Dette hadde jeg faktisk et innlegg om for ikke sånn sykt lenge siden, og du kan finne det hvis du blar litt lenger ned på bloggen, men jeg kan ta det igjen. Jeg har tjent 4kr igjennom affiliatelenker, og det er det. Som jeg har sagt før, så blogger jeg ikke bare for å få penger. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Selvfølgelig hadde det vært kjempekult å tjent mer, men penger er ikke det eneste jeg bryr meg om. 

  3. Har du slitt med noe psykisk før?

  Ja, jeg har slitt med angst. Dere er kanskje lei av å høre at flere bloggere sier de har eller har hatt angst, men jeg har faktisk hatt det, og har det fortsatt. Jeg går på bup, og heldigvis så går det mye bedre nå. Før jeg begynte på bup, så stengte jeg meg inne, og turte nesten ikke å gå på butikken. Det er helt sykt hvor mye det ødela for meg. Nå som jeg har gått der en stund, så har jeg det mye bedre. Jeg er ute på ting, og klarer det fint. Det er noen ganger jeg kjenner på angsten, men jeg gjør det uansett som regel.

  4. Hva synes du om at folk kaller diabetes for sukkersyke?

  Vet du hva, jeg blir sykt forbanna. Ordet sukkersyke gjør at det høres ut som at vi som har diabetes fikk det fordi vi spiste for mye godteri osv, noe som ikke stemmer. Jeg kunne ikke gjort en dritt annerledes. Skal etterhvert skrive et eget innlegging diabetes.

  5. Har du noen gang byttet skole og hvis du har, hvorfor?

  Ja, jeg byttet faktisk skole for ikke lenge siden. Jeg trivdes ikke på den skolen jeg gikk på, og følte ikke at jeg passet inn der. Jeg klarte ikke å dra på skolen, siden det var så mange elever og jeg hadde ikke så mange venner der. Det at det var så mange elever, var en av grunnene til at jeg fikk angst. Jeg fikk mye fravær, så vi bestemte oss for å bytte skole. Jeg elsker skolen jeg går på nå, selvom jeg ikke har fått vært der så mye i det siste, siden jeg har vært syk.Men jeg digger klassa mi, og er så glad for at jeg byttet skole. Vi er 6 stykker i klassa, noe som er sykt digg!

  6. Går du mye uten sminke?

  Ja, det gjør jeg. Det kan virke som om at jeg bruker sminke hele tiden, men det gjør jeg ikke. Jeg går ganske ofte uten sminke, og jeg føler meg veldig komfortabel med å gå uten sminke. 

  7. Hvor høy er du?

  Jeg er 1.69, og jeg er ganske fornøyd med høyden min;)

  8. Hva skal du i helgen?

  I morgen så skal jeg og Cecilie til Ine, som skal ha en jentekveld<3 Det blir veldig koselig, og vi blir ca10-12 stk. Jeg kjenner ikke så mange av de som kommer, men det er alltid hyggelig å bli kjent med fler!<3 På søndag så skal jeg slappe av og blogge!

  9. Har du strenge foreldre?

  Jeg har ikke så sykt strenge foreldre akkurat. De kan være strenge, men de er det ikke så ofte.

  10. Hva er favoritt serien din akkurat nå?

  ​Det er serien Reign. Jeg er allerede på sesong 3, og jeg begynte å se på det for kanskje sånn 2 uker siden. Jeg digger den serien, og den er sykt spennende! Anbefaler alle å se den, og du kan se den på netflix<3

  ​Så det var spørsmålene jeg valgte å svare på denne uken.

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos dodolashes. Trykk på linken for å komme til siden deres!http://www.dodolashes.com

   

  Klem Andrea<3

   

 • Publisert: 28.10.2017, 00:12
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 8 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL// ENDRE PÅ UTSEENDE, HVA SYNES JEG OM HOMOFILE OG HVA ER DET VERSTE MED Å BLOGGE?

 • Publisert: 20.10.2017, 16:59
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hei hei dere! Så i dag er det fredag, endelig! Denne uka har vært utrolig travel for meg, så er godt at det endelig er helg. I dag var jeg på sykehuset hos en ernæringsfysiolog, og det gikk veldig bra. I helgen skal jeg bare slappe av. Foresten så har lett julebrusen kommet ut nå, og den er faktisk veldig god! Jeg syntes ikke den var noe god i fjor, men tenkte å gi den en sjanse til i år. Siden det er fredag, så er det tid for ukens spørsmål, så da har jeg svart på de!

  1. Hvor mange lesere har du på ditt mest leste innlegg, og hvilket innlegg er det?

  Det er innlegget «hvor mye tjener jeg på bloggen?» og det har faktisk 248(!!) lesere! Er ikke det sykt?! Trykk HER for å lese innlegget! Det innlegget blir faktisk lest hver eneste dag, haha.

  2. Hvis du kunne reise til et land akkurat nå, hvor ville du dratt og hvorfor?

  Det må nok bli Spania eller USA! Jeg har utrolig lyst til å dra begge stedene, og det skal jeg få gjort en gang!

  3. Hva er dine verste egenskaper?

  Det må nok være at jeg er veldig sta, utrolig lat, har veldig sinne og at jeg er veldig utålmodig, hehe.

  4. Når fikk du mensen for første gang?

  Det er vel 2 år siden jeg fikk det tror jeg. Mange jeg kjente hadde fått det, og jeg ville jo selvfølgelig også få mensen da. Jeg ventet og ventet og det kom ikke. En dag så hadde jeg kødda med venninna mi om at jeg hadde fått mensen, og når jeg var på do litt senere, hadde jeg fått det. Først var jeg glad, men så kom jeg på at jeg hadde kastet bindene jeg hadde, så jeg begynte å stresse sykt. Endte opp med at jeg og mamma måtte dra på butikken og kjøpe Hahah.

  5. Får du ofte kommentarer som du velger å ikke godkjenne?

  Jeg godkjenner de fleste kommentarene, men har hendt det er noen som feks er litt for drøye som jeg velger å ikke godkjenne, rett og slett fordi hvem som helst kan gå inn på bloggen min og se de kommentarene.

  6. Har du noen gang anmeldt en kommentar på bloggen?

  Nei det har jeg ikke. Har ikke fått noen kommentarer som jeg føler er nødvendige å anmelde.

  7. Hva er det beste og verste med å blogge?

  Det beste må nok være at jeg kan skrive og utdype det jeg mener. Det verste må nok være at det tar utrolig lang tid! Det er faktisk en heltidsjobb. Så de som mener at det å blogge er enkelt, og at det ikke er en jobb tar feil. Det er et utrolig tidskrevende jobb, og man må planlegge utrolig nøye.

  8. Hva synes du om å endre på utseende sitt?

  Jeg synes det er helt supert at man kan gjøre det! Er man misfornøyd med utseende sitt, så ser jeg ikke noe problem med at man kan gjøre det. Selvom jeg personlig ikke hadde ville gjort det, så støtter jeg de som vil gjøre det 100%!

  9. Er du en åpen person?

  Jeg ser på meg selv som en veldig åpen person, i hvert fall med vennene mine.

  10. Hva synes du om homofile?

  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette her. De er helt vanlige mennesker, akkurat som du som skrev dette og meg. De har bare en annen legning, men de er jo fortsatt de samme personene? Jeg synes det er utrolig trist at folk skal ha så mye fordommer mot homofili, nå i 2017. Jeg støtter homofile 100%, og kommer alltid til å gjøre det.

  Så det var de spørsmålene jeg valgte å svare på denne gangen. Hvis det er noe mer dere lurer på, still spørsmål i kommentarfeltet!

 • Publisert: 20.10.2017, 16:59
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 0 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL// HVOR MYE PENGER HAR JEG I MÅNEDEN? GÅR JEG MEST MED ELLER UTEN SMINKE?

 • Publisert: 13.10.2017, 17:19
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • HAR DU PLANER OM Å FLYTTE UT?

  Ikke akkurat nå, men senere.Jeg er bare 14, og har ikke planer om å flytte ut enda. Jeg kommer nok til å bo hjemme en stund til.

  GÅR DU MEST MED ELLER UTEN SMINKE?

  Dette spørsmålet måtte jeg tenke nøye igjennom, siden jeg bruker ofte sminke. Men jeg tror nok at jeg går mest uten sminke/ med veldig lite sminke.

  HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

  Jeg har ikke tenkt så mye på det enda, men jeg ønsker meg veldig Sony A5000 kameraet.

  (Bildet er tatt fra We heart it)

  HVOR MYE PENGER HAR DU I MÅNEDEN?

  Nå er jeg jo bare 14, og har ikke ordentlige inntekter, men jeg får hjelpestønad på 1201kr i måneden+ penger av mamma og pappa. Så jeg tipper jeg har rundt 2000kr i måneden.

  FAVORITT SANG ATM?

  Det er perfect av Ed Sheeran. Den er så utrolig fin<3

  HVA SLAGS KAMERA BRUKER DU?

  Jeg bruker Canon EOS 1200D speilreflekskamera;)

  PIZZA ELLER TACO?

  Jeg liker begge deler utrolig godt, men jeg blir aldri lei av pizza, Hehe.

  KAN DU LEGGE UT BILDE AV SMINKEBORDET DITT?

  Ja, det kan jeg<3 bildene finner dere under.

  Så jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på<3

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

 • Publisert: 13.10.2017, 17:19
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 2 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL//Mensen, fremtid og kroppspress

 • Publisert: 06.10.2017, 17:45
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • Hvor lenge sover du i helgene?

  Det varierer sykt! Noen ganger våkner jeg av meg selv klokka 09, andre ganger sover jeg til klokka 13. Burde nok ikke sove så lenge, siden man mister jo litt av dagen, og blir utrolig sliten!

  Har du mensen, og hvordan blir du når du har det?

  Ja, jeg har mensen. Jeg blir sykt sur, og skal utrolig lite til for å gjøre meg forbanna. Jeg kan bli sur bare du puster, haha!

  Hva bruker du mest penger på?

  Jeg bruker utrolig mye penger på sminke og mat. Burde virkelig skjerpe meg siden jeg har ALT for mye sminke, og egentlig trenger jeg jo ikke så mye.

  Hva er din største drøm?

  Å få en bra utdannelse og jobb, reise jorda rundt og komme på topplisten på blogg.no:)

  Hvordan vil du beskrive deg selv?

  Jeg vil beskrive meg selv som sta, omsorgsfull, energisk til tider, rastløs, glad og lat.

  Hva er det dyreste du eier?

  Det må nok bli telefonen min som er verdt 11.000

  Hvor ser du deg selv om 10 år?

  Forhåpentligvis så er jeg enten ferdig, eller driver med utdanningen min. Håper også jeg har fått oppleve andre land, og kunne leve av bloggen.

  Hva er det beste som har skjedd denne uka?

  Det må nok være å møte Caroline igjen<3 vi har hatt det utrolig gøy sammen disse to dagene!

  Hvor høy er du og hvor mye veier du?

  Jeg er ca 169-170 cm høy, og vekten min kommer jeg ikke til å svare på siden det blir litt for personlig. Tenker det er viktigere at du er fornøyd med kroppen din, enn tallet vekten viser.

  Vil du kalle deg feit eller tynn?

  Jeg ser på meg selv som helt normal, og er fornøyd med det!

  Hva synes du om kroppspress?

  Jeg HATER kroppspress! Hvorfor skal vi fokusere på tallet på vekten, størrelsen på klærne våres og hvordan vi ser ut. Kan ikke alle få lov til å se ut sånn som de gjør, uten å få kommentarer på det? Jeg blir rett og slett forbanna hvis jeg hører noen si " hu er feit" eller "hu er tynn". Mange mener det er greit å kalle noen for tynn også, men jeg tenker at det er like ille som å bli kalt feit. Tenk om den tynne personen sliter med å legge på seg, når den egentlig må det fordi det er farlig å være for tynn? Da er det ikke særlig hyggelig å få slengt i trynet " Shit du er tynn"

  Har du noen piercinger?

  Ja, jeg har i navlen også har jeg 5 hull i ørene!

  Dette var de spørsmålene jeg valgte å svare på denne uken. Hva synes du om ukens spørsmål? Burde jeg fortsette med det?

  Husk å bruke rabattkoden "andreamarlen" for å få 5% avslag på vipper hos Dodolashes

  - Hva er favorittsangen din atm?

 • Publisert: 06.10.2017, 17:45
 • Kategori: UKENS SPØRSMÅL
 • 0 kommentarer
 • hits